Недолюблювала Хюррем та покривала Махідевран: як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з “Величного століття”

В серіалі "Величне століття" роль матері султана Сулеймана Валіде зіграла талановита актриса Небахат Чехре. Їй вже 79 років, але в це складно повірити і зараз ви зрозумієте, чому.

Небахат Чехре блиснула своєю акторською майстерністю в турецькому серіалі під назвою “Величне століття”. Ще в молодості ця артистка була визнана однією з найкрасивіших жінок у Туреччині, а її талант не обмежувався лише акторством – вона також успішно працювала як модель. У свої 79 років Небахат Чехре продовжує дивувати своїх прихильників неперевершеною красою, гідною королеви, із непохитною гідністю та грацією.

Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття
Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття

У ролі владної Валіде Султан, матері султана Сулеймана, актриса вразила глядачів серіалу “Величне століття”. Сценаристи зробили її героїні яскравий образ, який поєднував в собі красу та розум, однак було те, з чим вона не хотіла миритися – невістка Хюррем, з якою назавжди пов’язав своє життя її син-правитель. Валіде була прихильницею вікових традицій та вважала, що у падишаха має бути гарем, а його фаворитки регулярно будуть змінюватися. Однак Сулейман не дотримувався цих усталених норм, це певною мірою вплинуло на відношення Валіде до Роксолани.

При цьому Махідевран їй подобалася. Саме вона першою подарувала спадкоємця династії. Відносини Валіде та невістки були дуже тісними й теплими. Навіть найстрашніші її дії свекруха намагалася приховати. А у стосунках із Хюррем усе було навпаки. Найменша провина каралася максимально суворо.

Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття
Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття

Валіде Султан розуміла, що Сулейман не відчуває до Махідевран сильних почуттів, і це означало, що вона не зможе впливати на свого сина. Водночас Хюррем навпаки прагнула влади як над падишахом, так і над гаремом.

Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття
Як зараз виглядає 79-річна Валіде Султан з Величного століття

У свої 79 років Небахат Чехре може дати фору своїм партнеркам по серіалу, які набагато молодші. Виглядає вона все також чудово і молодо. В елегантності їй немає рівних.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.