Могла бути англійською принцесою, а стала депутаткою: як склалось життя переможниці Холостяка-2 Олени Ряснової

Колись одна з найвідоміших персон телебачення сьогодні живе тихе та спокійне життя. Що відомо про Олену Ряснову із Запоріжжя, яка могла підкорити Англію та стати принцесою?

Одне з найпопулярніших реаліті-шоу в Україні “Холостяк” вже багато років поспіль виходить на телеекрани. Саме завдяки цьому телепроєкту українці дізнались про велику кількість цікавих та екстравагантних особистостей. Що відомо про переможницю другого сезону романтичного шоу Олену Ряснову – де зараз зірка та чим вона займається?

Куди зникла Олена Ряснова з Холостяка-2

Олена Ряснова, українка родом із Запорізької області, вирішила взяти участь у другому сезоні “Холостяка”, ще не знаючи, що боротиметься за серце чоловіка, який має поважний титул у Великобританії. Френсіс Метью є нащадком династії Романових, а ось мати чоловіка – принцеса. За його серце у проєкті боролось чимало дівчат, але перемогу здобула саме Олена Ряснова.

Олена Ряснова зі своїм колишнім бойфрендом Френсісом Метью
Олена Ряснова зі своїм колишнім бойфрендом Френсісом Метью

Попри красиву історію на реаліті-шоу, пара розійшлась через пів року після фіналу “Холостяка”. Тоді Ряснова зізналась, що ні вона, ні її обранець не були готові до серйозних стосунків. Саме тому, за словами дівчини, вони і розійшлись. Втім, розставання не вибило Олену Ряснову з колії, адже вона зуміла побудувати щасливе особисте життя.

Так, після проєкту зірка закінчила аспірантуру у Києві за своїм енергетичним фахом і довго працювала за професією. 2020 року зірка надихнулась та спробувала свої сили у політиці. Олена Ряснова стала кандидаткою у депутати від партії “Слуга народу” та засвітилась на передвиборчих буклетах. На цих фото можна побачити, що знаменитість сильно змінилась – схудла та змінила колір волосся.

Що відомо про Олену Ряснову з Холостяка-2, яка могла стати принцесою
Що відомо про Олену Ряснову з Холостяка-2, яка могла стати принцесою

Що стосується особистого життя, то в Олени Ряснової все склалось чудово. Через три роки після проєкту, 2015 року, вона знайшла своє кохання та вийшла за нього заміж. Обранцем зірки став запорізький бізнесмен Сергій Тутов, чиє прізвище переможниця “Холостяка-2” взяла після весілля. Сьогодні подружжя виховує 7-річну доньку та новонародженого малюка – 2021 року пара повідомила про другу вагітність, але дитину згодом так і не показала.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!