Бабуся і онучка: як зараз виглядають дві Хюррем з “Величного століття” – 40-річна Узерлі та 58-річна Перчин

Популярний турецький серіал із захопленням дивились і продовжують дивитись мільйони глядачів у всьому світі. Як нині виглядають головні зірки стрічки про Османську імперію?

Один із найпопулярніших телесеріалів у всьому світі “Величне століття” знімали у Туреччині. Стрічка про пристрасті в Османській імперії “прокотився” різними країнами світу. Серіал подарував міжнародну популярність багатьом турецьким акторам, серед яких опинились і Мер’єм Узерлі з Вахіде Перчин. Знаменитості у стрічці зіграли головні ролі – Хюррем Султан молоду та у віці.

Турецька актриса Мер’єм Узерлі з німецьким корінням здобула просто приголомшливий успіх після появи на телеекранах у ролі Хюррем Султан. Знаменитість чудово відіграла свого персонажа, але після завершення знімань серйозно змінилась. Актриса пофарбувала своє волосся в інший колір, а також помітно схудла. До слова, під час роботи на знімальному майданчику “Величного століття” актрисі доводилось фарбувати шевелюру у рудий колір.

Як після знімань у Величному столітті в ролі Хюррем Султан змінилась Мер'єм Узерлі
Як після знімань у Величному столітті в ролі Хюррем Султан змінилась Мер’єм Узерлі

Вахіде Перчин – не менш відома турецька актриса у “Величному столітті” замінила свою молодшу колегу. Актриса зіграла роль старшої Хюррем Султан у сезоні, події якого відбувались через роки після періоду, в якому головну роль грала Мер’єм Узерлі. Хоча й у період знімань у популярному серіалі актрису серйозно критикували, нині вона є однією з найшанованіших і найвідоміших зірок Туреччини.

Як після знімань у Величному столітті в ролі Вахіде Перчин змінилась Мер'єм Узерлі
Як після знімань у Величному столітті в ролі Вахіде Перчин змінилась Мер’єм Узерлі
Мер'єм Узерлі та Вахіде Перчин між собою дуже схожі зовнішньо
Мер’єм Узерлі та Вахіде Перчин між собою дуже схожі зовнішньо

Варто зазначити, що режисерам і знімальній групі загалом вдалось знайти настільки схожих між собою акторок, що у реальному житті вони ніби рідня. Насправді ж Мер’єм Узерлі та Вахіде Перчин поза знімальним майданчиком одне одного знають виключно на рівні колег, хоча і зовнішньо нагадують онуку та бабусю.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.