Не поступається Мер’єм Узерлі: дружина Балі Бея з “Величного століття” вразила виглядом після двох вагітностей

Турецька актриса Фахріє Евджен довела, що нічим не гірша за Мер'єм Узерлі, якій поступилася головною роллю. Дружина Бурака Озчивіта могла стати зіркою "Величного століття".

Творці серіалу “Величне століття” довго шукали підходящу актрису на роль Хюррем Султан. Однією з кандидатур була Фахріє Евджен, дружина Бурака Озчивіта, однак в останній момент турецько-німецька актриса Мер’єм Узерлі буквально вирвала цю роль. Подробиць такого рішення на кастингу не розсекречували, але воно стало доленосним в кар’єрі Мер’єм. Після виходу перших серій актриса була визнана еталоном жіночої краси та опинилася на ряду з найзнаменитішими зірками світового кінематографу.

Хюррем була не такою білою та пухнастою: темні справи Роксолани
Хюррем Султан у виконанні Мер’єм Узерлі

Також не можна сказати, що Фахріє Евджен багато втратила, поступившись місцем колезі по цеху. У її кар’єрі достатньо цікавих ролей. Більше того, зйомки у серіалі 2013 року “Корольок – пташка співоча” допомогли зірці знайти другу половинку. На майданчику Фахріє познайомилася з Бураком Озчивітом. Артисти грали закоханих та не помітили, як екранний роман став реальним. Сьогодні Фахріє та Бурак щасливі у шлюбі та виховують двох дітей.

Дружина Балі Бея з Величного століття вразила виглядом після двох вагітностей
Дружина Балі Бея з Величного століття вразила виглядом після двох вагітностей

Закохана пара заручилась у 2017 році та вже через декілька місяців одружилася. У 2019 році у них народився перший син Каран, а у 2023 році – другий син Керем.

Дружина Бурака Озчивіта виглядала приголомшливо як до так і після двох вагітностей. Вже через 4 місяці після других пологів Фахріє Евджен показала плаский живіт, позувавши для фото в темно-синіх легінсах та червоному кроп-топі з геометричним орнаментом. Розпущене волосся додало особливої легкості образу.

Дружина Балі Бея з Величного століття вразила виглядом після двох вагітностей
Дружина Балі Бея з Величного століття вразила виглядом після двох вагітностей

Підтягнута фігура знаменитості викликала бурю емоцій в Мережі – важко повірити, що ця жінка тільки-но народила. Підписниці сподіваються, що зірка колись нарешті розкриє секрет своєї стрункості.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?