Звільнився з АТБ, одружився та виховує доньку: як склалася доля переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина

Роман Сасанчин, молодий український виконавець, прославився завдяки участі у вокальному шоу "Голос країни". Як змінилось його життя після перемоги у телевізійному проєкті?

Відомий український співак Роман Сасанчин давно здобув популярність серед своїх прихильників. Вперше майбутня зірка прийшов на телебачення, коли йому тільки-но виповнилось 10 років. Тоді хлопець заспівав для суддів на дитячому “Голосі”, втім його не обрав ні один із представників журі. Сасанчин не став здаватись і продовжив “штурмувати” проєкт.

Вже зовсім скоро молодий і дуже талановитий виконавець здобув перемогу у дитячому вокальному шоу “Голос країни”, а пізніше взяв участь і знову посів перше місце вже у дорослому “Голосі”. Ця перемога стала для артиста вирішальною та змінила його життя. Після перемоги у проєкті молодий виконавець переїхав жити у столичну квартиру, яка йому дісталась від “Голосу”.

Роман Сасанчин давно живе у квартирі, яку виграв у Голосі країни
Роман Сасанчин давно живе у квартирі, яку виграв у Голосі країни

Спершу талановитий співак продовжував працювати у популярному українському супермаркеті на касі. Знаменитість пригадує, що тоді в нього часто питали, чому він із такими амбіціями та можливостями продовжує працювати на посаді касира. Роман Сасанчин чесно відповідав, що нічого поганого в цьому не бачить.

Втім, тепер знаменитий артист залишив роботу в супермаркеті та почав працювати за своїм фахом – Роман Сасанчин виступає співаком на різних заходах, весіллях або корпоративах. До слова, раніше в одному магазині з коханим працювала і його тоді ще дівчина, а тепер дружина Іванна. Тепер же дівчина полишила роботу та зайнялась побутом і вихованням доньки від свого чоловіка.

Роман та Іванна Сасанчини одружені та виховують разом спільну доньку
Роман та Іванна Сасанчини одружені та виховують разом спільну доньку

Нагадаємо, що Елізабет, старша та поки що єдина донька зіркового подружжя, з’явилась на світ майже два роки тому. Іванна Сасанчина народила чоловікові донечку у грудні 2021 року.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.