Хто може замінити Юрія Горбунова на “Голосі країни 13”: Остапчук, Суханов, Притула та інші кандидати

Перед прем'єрою 13 сезону вокального шоу "Голос країни" в Мережі наростає невдоволення і бунт проти ведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.

Шоу “Голос країни” давно виходить на українському телебаченні і вже багато років постійними ведучими цього проєкту є зіркова пара Катя Осадча і Юрій Горбунов. Нещодавно шоумен потрапив у гучний скандал через серіал за 33 мільйони бюджетних коштів, які студія Горбунова “Прототип Продакшн” виграла у художньому конкурсі. В результаті бурхливої реакції громадськості телеведучий відмовився від цих коштів, однак обурення не вщухло.

Також з’ясувалось, що Горбунов і Осадча разом з дітьми в перший місяць війни виїжджав з України, але цей факт пара приховала від публіки.

Новим приводом для невдоволення стали зйомки “Голосу країни-13”, ведучими якого знову стали Катерина та Юрій. Глядачі вважають, що вже досить “мусолити” одні й ті ж обличчя, а на заміну є багато інших талановитих ведучих. Хто б міг замінити Горбунова?

Володимир Остапчук

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Володимир Остапчук
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Володимир Остапчук

Телевізійна кар’єра Остапчука почалася ще в 2009 році. У нього великий досвід ведення різноманітних телешоу та заходів, а тепер ще й створення власного продукту. Нещодавно Володимир запустив розмовне шоу “Мекнув – питайте”.

Олексій Суханов

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олексій Суханов
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олексій Суханов

Ведучий шоу “Говорить вся країни” Олексій Суханов відрізняється особливою проникливістю до героїв своїх сюжетів, а в такому проєкті як “Голос країни” учасникам просто необхідна підтримка.

Олександр Педан

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олександр Педан
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Олександр Педан

Голосом Олександра Педана говорить закадровий суддя шоу “Хто зверху?”. Також він приймав участь в багатьох популярних програмах, тому з легкістю б впорався з роллю Юрія Горбунова.

Богдан Буше

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Богдан Буше
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Богдан Буше

Богдан Буше (Шелудяк) – талановитий актор і не менш успішний блогер. Багато хто знає його завдяки зйомкам у рейтинговому проєкті “Київ вдень та вночі”. З недавніх пір Богдан пробує себе як телеведучий і вже отримав досвід у “Хто зверху?” разом із запальною партнеркою Лесею Нікітюк.

Тімур Мірошниченко

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Тімур Мірошниченко
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко став першим українським коментатором “Євробачення” і залишається ним до цих пір. Він має нагороду “Телеведучий року” від премії “Celebrity Awards 2020” та може з легкістю впоратися з веденням “Голосу”, особливо враховуючи, що він працює на телеканалі 1+1.

Сергій Притула

Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Сергій Притула
Хто може замінити Юрія Горбунова на Голосі країни-13: Сергій Притула

Шоумен Сергій Притула до великої війни був одним з найпопулярніших українських ведучих, а зараз повністю присвятив себе волонтерству і благодійній діяльності. Фанати Сергія мають бути готовими до того, що у розважальний жанр він більше не повернеться, тому заміняти Горбунова не стане, навіть якщо отримає таку пропозицію, однак йому б пасував цей проєкт.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.