Шалено закохалася в Балі-Бея: як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з “Величного століття”

У серіалі "Величне століття" роль дорослої доньки Хюррем і Сулеймана Міхрімах зіграла Пелін Карахан, якій вже 38 років. Її героїня була закохана у Малкочоглу Балі-Бея, але заміж за нього не вийшла.

Принцеса Османської імперії Міхрімах Султан по сюжету “Величного століття” закохалась в Балі-Бея ще дівчиськом. На той момент вона не розуміла різниці у віці та соціальному становищі зі своїм коханим.

Малкочоглу Балі-Бей був воєначальником і слугою султана Сулеймана, який всього на рік молодший за падишаха. В серці красеня оселилася більш підходяща йому за віком партія – Айбіге Хатун, донька кримського хана і племінниця Валіде Султан. На фоні їх кохання почуття Міхрімах здавалися скоріше вигадкою, яку дівчинка переросте з роками.

Набагато пізніше Хюррем під час розмови запитала у Балі-Бея, як він ставиться до її дочки. Воєначальник відповів, що все ще бачить перед собою примхливу крихітку, яку знав давним-давно. При цьому він дуже гідно поводився з юною пані, не даючи їй жодного приводу образитися.

Коли Міхрімах подорослішала і одного разу побачила Малкочоглу після повернення до палацу, до неї вмить повернулись почуття. Він спершу не впізнав її, а потім вибачився і через його тактовність та небажання образити донька Хюррем починає сподіватися на взаємність.

Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея
Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея

Все змінилося після того, як Міхрімах випадково почула підлаштовану матір’ю зустріч за ширмою – Балі-Бей тоді пояснив, що не може прямо у вічі відмовити принцесі. Для неї це стало ударом. Переживши відчай, Міхрімах Султан втратила віру у кохання, але з високо піднятою головою вийшла заміж за Рустем Пашу, шлюб з яким зводився до практичності, розрахунку і доброго союзу.

Для Міхрімах це удар, який вибив її з колії настільки, що вона, переживши відчай, втрачає віру в кохання. З високо піднятою головою вона виходить заміж за Рустема, відносини з яким зводяться до практичності, розрахунку та доброго союзу.

Як зараз виглядає Міхрімах Султан?

Актриса Пелін Карахан в цьому році відзначить вже своє 39-річчя, однак з її розкішним виглядом у це важко повірити. Зірка від природи отримала дуже яскраву зовнішність, яку підтримує регулярним спортом і доглядом за собою.

Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея
Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея

В Мережі ширяться чутки, що Міхрімах зробила пластику – підрівняла собі вилиці та підкоригувала губи, однак знаменитість це не коментує і доводить, що в житті виглядає ще краще, ніж на екрані.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.