Хюррем у 40 виглядає старше, ніж Хатідже у 44: що стало з султаншами “Величного століття” через 12 років

"Величне століття" – один із найпопулярніших серіалів у всьому світі, завдяки якому чимало турецьких акторів здобули всесвітнє визнання. Що сталось з головними актрисами через 12 років?

Знімання популярного турецького серіалу “Величне століття” завершилось багато років тому, проте публіка продовжує цікавитись життям акторів, які грали головні та другорядні ролі у стрічці. Зокрема, всесвітня увага прикута до Мер’єм Узерлі, яка на екранах втілила Хюррем Султан, та її колеги Сельм Ерґеч, яка повстала перед глядачами в ролі Хатідже Султан. Як знаменитості виглядають сьогодні?

Як сьогодні виглядає Мер’єм Узерлі

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса та успішна модель, народилась і виросла у Німеччині, втім з часом вирішила переїхати жити до Туреччини. Зірка прославилась завдяки зніманню в серіалі “Величне століття”, проте після цієї стрічки знялась і в інших успішних проєктах. Нині актриса виховує доньок та приділяє їм багато часу.

Мер'єм Узерлі у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі
Мер’єм Узерлі у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі

Для ролі у “Величному столітті” Мер’єм Узерлі постійно фарбувала волосся та підтримувала злегка “пишні” форми. Втім, після завершення своєї акторської діяльності саме в рамках цього проєкту вона помітно схудла та повернула рідний колір волосся.

Як сьогодні виглядає Сельма Ерґеч

Одна з найвідоміших турецьких актрис Сельма Ерґеч здобула всесвітню популярність саме завдяки зніманню в серіалі “Величне століття”. Знаменитість на телеекранах втілила образ легендарної Хатідже Султан, дружини Султана Сулеймана. Актриса ідеально вжилась у свою роль, завдяки чому її полюбили мільйони шанувальників з усього світу. Сьогодні Сельма Ерґеч виглядає просто приголомшливо та молодо, як для свого віку.

Сельма Ерґеч у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі
Сельма Ерґеч у Величному столітті та сьогодні, через 12 років після знімання в серіалі

Можна припустити, що відома турецька актриса виглядає так молодо через генетику та спадковість. Мер’єм Узерлі приділяє багато часу догляду за собою, дотримується здорових дієт і займається спортом. Втім, у свої 44 роки її зіркова колега по серіалу “Величне століття” виглядає дещо молодше, ніж знаменита екранна Хюррем Султан.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.