Сестра в серіалі та у житті: якими родинними зв’язками пов’язані актори, що зіграли Хатідже та Сулеймана

Багато кому з турецьких акторів робота в серіалі "Величне століття" принесла не абияку популярність. Не стала виключенням і Сельма Ергеч, яка відтворила історичний образ молодшої сестри Султана Сулеймана Хатідже. Що ж допомогло актрисі зіграти одну з головних ролей у серіалі?

Сельма Ергеч і до знімання у серіалі “Величне століття” була досить відомою актрисою у Туреччині.

Але справжню світову зірковість їй принесла саме роль Хатідже, молодшої сестри правителя Османської імперії.

Шлях до слави

Коли актриса дізналася, що у головній чоловічій ролі історичного серіалу буде зніматися  Халіт Ергенч, вона одразу вирішила відправитись на кастинг саме для того, щоб працювати поряд з ним. Як бачимо, кастинг Сельма успішно пройшла та досягла своєї мети.

Народилась Сельма в Німеччині. Її мати — німкеня, а батько — турок. Батьки майбутньої актриси не мали відношення до кінематографічного світу, вони працювали у медичній сфері, тому, здавалося б, майбутній фах дівчини був вирішеним.

І справді, вона здобула медичну освіту й навіть деякий час проходила інтернатуру за фахом, але потім неочікувано захопилася кінематографом і почала зніматися у фільмах. На той час вона вже проживала у Туреччині, закінчила школу акторської майстерності та знялася у багатьох серіалах, у тому числі американо-турецькому.

Тобто на момент знімання у “Величному столітті” в неї був досить багатий акторський досвід.

Сельма Ергеч
Сельма Ергеч у серіалі Величне століття

З усім тим через співзвучність прізвищ Ергеч та Ергенч деякий час роздмухувались чутки про те, що в серіал актриса попала завдяки родинним зв’язкам з відомим турецьким актором Халітом Ергенчем. Але, як з’ясувалося, такі інсінуації були безпідставними.

Виключно завдяки своєму таланту Сельма створила образ Хатідже, яка з ніжної та тендітної молодої жінки, якою вона постає на початку серіалу, перетворилася на безжалісну фурію, що брала участь у інрігах та палацовому перевороті.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.