Завагітніла від негідника і потрапила в психлікарню: чим для Мер’єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі, відома по ролі Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", пережила чимало випробувань під час зйомок.

До зйомок в серіалі “Величне століття” Мер’єм Узерлі не була відомою артисткою. Здебільшого вона грала у театрі і не завжди головні ролі. Але після виходу на екрани епопеї про Османську імперію актриса прокинулася знаменитою.

Роль Хюррем Султан мала відкрити перед Мер’єм двері у світ розкоші, багатства та процвітання. Її мали любити шанувальники серіалу і носити на руках залицяльники. Однак життя зірки пішло зовсім так, воно перетворилося на постійну боротьбу, яка в реальній історії супроводжувала знамениту дружину султана Сулеймана Хасекі Хюррем.

Під час зйомок серіалу “Величне століття” Мер’єм зустріла свого принца, в якого закохалася без оглядки. Ним став бізнесмен Джан Атеш. Однак коли Узерлі повідомила йому щасливу звістку про свою вагітність, чоловік залишив її з гучним скандалом, заявивши, що це не його дитина. Разом з важким робочим графіком та драмою в особистому житті Узерлі перенесла одразу кілька нервових зривів і потрапила до психіатричної клініки, де у неї діагностували емоційне вигоряння, перевтому та виснаження.

Чим для Мер'єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан
Джан Атеш і Мер’єм Узерлі

Через хворобу Мер’єм автори серіалу зіштовхнулися з проблемами. За відсутності виконавиці головної ролі соту серію довелося випускати у вигляді підібраної під сюжет нарізки з вже відзнятого матеріалу. Перед авторами стояв вибір, або шукати на роль Хюррем Султан іншу актрису, або змінювати сюжет, щоб якось виправдати відсутність героїні в кадрі. Зрештою відбулася заміна головної актриси в серіалі, через що миттєво впали рейтинги – за 35 серій “Величне століття” закрили.

Чим для Мер'єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан
Чим для Мер’єм Узерлі обернулася роль Хюррем Султан

Життя Мер’єм Узерлі поступово налагодилося. Після зйомок їй приписували багато романів з колегами і не тільки, проте всі подробиці особистого життя вона воліє приховувати від широкого загалу. В даний час Хюррем закохана і виховує двох доньок, однак особистість чоловіка не розкриває.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.