Ви будете вражені головним кіноляпом “Величного століття”: що не так з татуюванням Фірузе Хатун

Один із найпопулярніших серіалів останнього десятиліття став улюбленим для багатьох глядачів у всьому світі. Втім, про цей серйозний кіноляп здогадувались не всі

Серіал “Величне століття” – одна із найпопулярніших стрічок останнього десятиліття. Цей серіал дивились багато людей чи не в кожному куточку світу. Хоча цей серіал за жанром є історичною драмою, на суцільну правдивість сценарію він не претендує. У стрічці зустрічається чимало вигаданих персонажів, яких насправді в реальному житті, за історичними згадками, що залишились, не існувало.

Так, наприклад Фірузе Хатун. Цього персонажа в історії взагалі не існувало. Навряд чи шпигунці перського шаха Тахмаспа вдалося б пробратися та ще й так довго ховатися в гаремі Султана Сулеймана. Фірузе Хатун сценаристи вигадали винятково для того, щоб полоскотати нерви шанувальникам Хюррем султан.

У мережі розкрили найбільший кіноляп у серіалі Величне століття

Вигадавши такого персонажа, творці серіалу не помилились. Телеглядачі по всьому світу із завмиранням серця стежили за тим, як хасеки султана Сулеймана згоряють від ревнощів, намагаючись інтригами вивести свою суперницю з палацу. Втім, цікавим моментом, пов’язаним із цим персонажем, є не лише її раптова поява у серіалі, але й один момент, на який сценаристи звернули мало уваги.

Так, врешті-решт Султан Сулейман зміг дізнатись про те, що його кохана є шпигункою через татуювання на її плечі – саме воно стало головним доказом, що насправді Фірузе Хатун обманювала Сулеймана. Втім, глядачі дивувались, як за багато років близькості султан жодного разу не побачив на плечі своєї дівчини малюнку ворогів.

У мережі розповіли про головний кіноляп у телесеріалі Величне століття

У сцені викриття Фірузе Хатун Хюррем Султан звернулась до султана з докором, мовляв, всі ці роки знак ворожої династії був на видному місці, але залишився без уваги. Яким був задум сценаристів “Величного століття” насправді – невідомо.