Сват Мітяя, Нікітішна і інші актори зі “Сватів”, які померли

Серіал "Свати" з'явився на екранах у 2008 році. На момент 2020 року знято вже 6 сезонів і плануються зйомки наступного. За цей час у серіалі взяли участь безліч акторів. На жаль, деяких з більше немає з нами. Саме про них ми вам і розповімо.

Анатолій Барчук

Анатолий Барчук
Анатолій Барчук

Анатолій з’явився в серіалі в епізодичній ролі у третьому сезоні, він зіграв свата Мітяя. Анатолій був Заслуженим артистом Української РСР і Народним артистом України. Його фільмографія налічує понад 100 фільмів. Він помер в 75 років після тривалої хвороби.

Олександр Бондаренко

Александр Бондаренко
Олександр Бондаренко

“Він помер, як актор”, — так говорили про Олександра колеги. У серіалі “Свати” він зіграв епізодичну роль в 6 сезоні — таксиста. Він помер під час вистави на сцені. Його останніми словами були: “Я падаю”. Йому було всього 52 роки.

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко
Галина Опанасенко

Галина Опанасенко зіграла роль Нікітішни в 6 сезоні. Багато-хто міг запам’ятати її персонажа по козі-провісниці, якою володіла героїня Галини. Актриса має за плечима близько сотні ролей у театрі та кіно. Її не стало у 2013 році, коли їй було 70 років.

Володимир Зельдін

Владимир Зельдин
Володимир Зельдін

Актор Володимир Зельдін має не тільки безліч державних і кінематографічних нагород і звань, він потрапив до Книги рекордів Гіннессу, як єдиний актор, який продовжував грати в досить солідному віці.

На момент зйомок в “Сватах” Володимиру Михайловичу було вже 94 роки. Він втілив роль батька Ольги. Актора не стало в 2016 році, коли йому був 101 рік.

Ольга Аросєва

Ольга Аросева
Ольга Аросєва

Знаменита актриса грала в “Сватах” з 3 по 6 сезон. Вона втілила роль матері Ольги. Крім цієї героїні, вона брала участь в десятках вистав і фільмах. У 2013 році її згубило онкологічне захворювання. Жінці було 87 років.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?