Довів до сліз Дорофєєву і вразив усіх у крос-батлах: українці назвали, хто має перемогти у Голосі країни 13

Постійні бомбардування мирних українських міст змусили талант-шоу "Голос країни" перебратися у безпечне місце – до Польщі. Пісенний конкурс наближається до фіналу. Схоже, переможець уже відомий.

Складається враження, що українці вже визначилися, за яку кандидатуру проголосують у фіналі “Голосу країни 13”. Інтриги не буде. Найімовірніше, кубок переможця вручать Юрію Городецькому.

Минулої неділі пройшов останній крос-батл. Український військовий Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої переміг Ізабеллу Іващенко, яку тренував Артем Пивоваров, у глядацькому голосуванні, яке тривало всього 30 секунд.

Цього виявилося достатньо, щоб представник ЗСУ опинився у фіналі. Юрій заспівав зворушливу композицію “Браття українці”. Ще й процитував зі сцени слова командира Віталія Гуляєва, який загинув:

“Наша місія зараз – надавати їм по зубах так, щоб вони більше ніколи в житті навіть і не думали зазіхати на нашу землю”.

Звісно, подібне не могло не розчулити зіркову тренерку, яка пустила сльозу, та серця українських глядачів. Вони засипали YouTube-канал шоу коментарями, в яких висловилися за перемогу військового в європейському сезоні у Варшаві:

“Це переможець! Україна переможе!”

“В час війни з поваги до захисників має на голосі перемогти воїн-захисник”.

“Перемоги, Юрію! У мене мурахи по тілу та плачу, дуже емоційно!”

Цьогоріч “Голос країни” змінив не лише прописку, але й правила. Учасники змагалися не в рамках однієї команди, а вступали у двобій з представниками інших тренерів. Кожен виконував підготовлену пісню, а вже глядачі своїми голосами підтримували того, хто сподобався більше.

У фіналі Городецькому доведеться змагатися з сімома іншими учасниками. Тож усі сподівання військовий покладає на підтримку глядачів шоу.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.