“Голос країни 13”: суперфіналісти, які вразили потужними виступами. Біографія учасників “Голосу 2023”

Європейський сезон "Голосу країни 13" добігає логічного завершення. Цієї неділі, 29 жовтня, відбудеться суперфінал пісенного конкурсу, де визначиться переможець.

Спробуймо оцінити шанси всіх 8 учасників талант-шоу на перемогу.

Команда DOROFEEVA

Роман Панченко займається музикою з 4 рочків. Співак здатен писати власні композиції. Викладає їх у мережу і вже спромігся набрати понад 500 тисяч прослуховувань. Одружений.

Роман Панченко

Майрамік Авоян народилася у Каневі. Нині є студенткою музичного коледжу і підпрацьовує в МакДональдзі. Не комплексує через кучері й ніколи не намагалася їх розрівняти.

Майрамік Авоян

Мрія Юрія Городецького стати вчителем не збулася, оскільки обрав військову спеціальність і служить за контрактом. Співати почав у 5 рочків, опанувавши гітару та акордеон. Має двох синів.

Юрій Городецький

Команда Артема Пивоварова

Найтатуйованіший учасник Михайло Панчишин (Ptashkin) пристав до служби в ЗСУ після 24 лютого 2022 року. Воював на бахмутському напрямку й був поранений. Нині влаштовує виступи на передовій.

Михайло Панчишин

Команда Юлії Саніної

Владислав Пелих у дитинстві мріяв стати кондитером чи художником та врешті обрав музичну школу. Опанував гру на фортепіано й гітарі. Тяжко переживав через мутацію голосу. Та все минулося.

Владислав Пелих

Чоловік конкурсантки Галини Печеніжської перебуває у лавах ЗСУ. Вона з 13-річною донькою облаштувалася в Німеччині, де організувала хор “Глорія” з-поміж українських біженців. В Україні залишився її театр пісні та квітковий магазин.

Галина Печеніжська

Христина Старикова зайнялася співами ще в 4 рочки, а в 6-літньому віці здобула перше “Гран-прі”. Намагалася взяти участь у дитячому “Євробаченні”.

Христина Старикова

Команда Івана Клименка

Анастасія Чабан (STASYA) разом із батьками з 12-річного віку співала на весіллях. Мріяла опанувати військову професію, та музика перехилила шальки терезів. У Новодністровську до війни була викладачкою хореографії.

Анастасія Чабан

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.