Українські серіали, які дійсно варті перегляду: жанри з талановитими акторами, які заінтригують глядачів

Дізнайтеся про популярні українські серіали та підкресліть їхню якість та талановитість акторів і режисерів. Відкрийте для себе світ українських шедеврів, які варті перегляду

Український кінематограф надзвичайно багатий на талановитих акторів та цікаві жанри. Від драматичних історій до комедій, він пропонує глядачам широкий вибір фільмів та серіалів для перегляду.

Останні події дали поштовх українцям відмовитися від російської культури та звернути свою увагу до рідного мистецтва. Тепер стає зрозумілим, що український творчий простір має багато гідних альтернатив.

Ми підібрали для вас п’ять найкращих українських серіалів, які вразять та надихнуть вас своєю сюжетною лінією, майстерністю акторів та відмінною режисерською роботою.

І будуть люди (2020)

Цей серіал розповідає історії 12 різних героїв. Знято за мотивами роману Анатолія Дімарова. Перегляд залишає незабутні враження, показуючи талановитий акторський склад.

І будуть люди
І будуть люди

Століття Якова (2016)

Український серіал, що розповідає про долю звичайного селянина відтворюючи роман Володимира Лиса. У головній ролі Станіслав Боклан.

Міні-серіал Століття Якова
Міні-серіал Століття Якова

Спіймати Кайдаша (2020)

Комедійний серіал, що розповідає про повсякденне життя звичайної української сім’ї Кайдашів. Його атмосферу доповнює саундтрек від українського гурту DakhaBrakha.

Спіймати Кайдаша
Спіймати Кайдаша

Справедливість (2023)

Українська мелодрама, яка розгортає перед нами історію батьківської любові та її важливий вплив на життя головної героїні, чудово виконаної Анною Сагайдачною.

Кадр з серіалу Справедливість
Кадр з серіалу Справедливість

Мама (2021–2022)

Воєнна драма, що розгортається в окупованому Донбасі та розповідає історію жінки, яка відправляється в пошуках свого сина, який потрапив у полон. Серіал складається з 2 сезонів, серіал присвячений на річницю Героїв Небесної Сотні.

Серіал Мама
Серіал Мама

Дивлячись українські фільми та серіали, ми підтримуємо рідних творців та сприяємо розвитку українського кінематографа. Запрошуємо вас відкрити для себе цей світ та насолодитися українськими шедеврами, які дійсно варті перегляду.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.