Переможець “Голосу країни 13” Михайло Панчишин продає свій кубок: чому, кому і за скільки тисяч гривень

Головна інтрига у суперфіналі "Голосу країни 13" розгорнулася між двома представниками ЗСУ. Врешті перемогу здобув молодший конкурент. Михайло Панчишин сповістив, що позбудеться кубка.

Відразу після перемоги в європейському сезоні “Голосу країни” Михайло Панчишин заявив, що розпрощається зі здобутим у чесній борні кубком. Ptashkin вирішив влаштувати розіграш у соцмережах, а отримані кошти відправити на підтримку ЗСУ. Про таке рішення Михайло розповів у студії “Сніданку з 1+1”, куди завітав разом із зірковим тренером Артемом Пивоваровим.

В європейському сезоні “Голосу країни” здобув перемогу Михайло Панчишин

До суперфіналу дійшло 8 учасників талант-шоу. Цьогоріч змінилося не лише місто проведення пісенних змагань – Київ замінили на Варшаву, але й правила. Тож кількість щасливчиків визначили непропорційно до тренерів. Так, вихованців Наді Дорофєєвої та Юлії Саніної було по троє, а в Артема Пивоварова та Івана Клименка – лише по одному. З усім тим, удача посміхнулася саме Артему, який засідав у тренерському кріслі вперше.

В європейському сезоні “Голосу країни” здобув перемогу Михайло Панчишин

Яким чином проведуть розіграш кубка, Михайло з Артемом поки не визначилися. Артисти звернулися до прихильників із проханням відстежувати їхні сторінки. А от куди будуть спрямовані зібрані кошти, відомо вже зараз. Придбають щось нагально необхідне для підрозділу “Бойові Бобри”, в якому служив Ptashkin.

Заразом Пивоваров анонсував нову роботу. Він укупі з командою “Голосу” записав композицію на вірші Ліни Костенко, то невдовзі покаже її своїм фоловерам. Авторка дала дозвіл на використання своєї поезії, яку було покладено на музику.

Окрім Панчишина, на шоу був представлений ще один військовий. Багато хто сподівався, що перемогу здобуде саме Юрій Городецький, але йому дісталося лише друге місце.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.