Олена Кравець вже не головна зірка “Жіночого кварталу”: кому більше пасує ця роль – Сопонару чи Жуковцовій

"Жіночий квартал" став одним із найпопулярніших гумористичних шоу в Україні. Розповідаємо, хто стане головною зіркою проєкту після звільнення Олени Кравець

Не так давно у команді студії “Квартал 95” стало на одну людину менше – відома українська актриса та гумористка Олена Кравець вирішила продовжити свою кар’єру наодинці. Раніше знаменитість була наставницею та головною зіркою серед учасниць проєкту “Жіночий квартал”, але після звільнення артистки шанувальники затамували подих і готуються дізнатись відповідь на запитання, хто ж стане новою лідеркою у команді дівчат.

Ірина Сопонару та Ольга Жуковцова борються за звання головної зірки Жіночого кварталу
Ірина Сопонару та Ольга Жуковцова борються за звання головної зірки Жіночого кварталу

На цю роль є одразу декілька претенденток. Так, наприклад, особливою популярністю останнім часом користується молода українська актриса Ірина Сопонару. Вперше шанувальники дізнались про знаменитість, коли вона зіграла у серіалі “Країна У”, де повстала у ролі Яринки з Полтавщини. Пізніше артистка ставала все популярнішою.

Не менш відомою є і її колега Ольга Жуковцова-Кияшко – актриса кіно й театру, родом із Запоріжжя. Особливо артистка запам’яталась українцям після того, як зіграла одну з головних ролей у серіалі “Слуга народу”. Крім того, зірка грала і в інших відомих стрічках.

Чому Кравець пішла з Кварталу

Відома українська актриса Олена Кравець вирішила піти з команди Кварталу 95
Відома українська актриса Олена Кравець вирішила піти з команди Кварталу 95

Нагадаємо, що про своє звільнення з Кварталу 95 Олена Кравець повідомила навесні цього року. Тоді знаменитість поділилась, чому насправді пішла з команди. За словами артистки, вона відчула, що вже час перегортати сторінку та крокувати на зустріч новим кар’єрним звершенням. Знаменитість зазначила, що захотіла почати повністю сольну кар’єру. Крім того, зірка пояснила, що їй потрібен час, аби покращити стан свого здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.