“Голос країни” їм не підкорився: натомість Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, Тетяна Решетняк здобули славу

Важко нині уявити, що ці зірки колись не дісталися першого місця в талант-шоу "Голос країни". Адже нині вони доволі популярні й мають цілу купу фанів. Але тоді знайшлися кращі виконавці.

Тоня Матвієнко

Коли зіркові тренери в першому сезоні “Голосу країни” під час сліпих прослуховувань почули голос Ніни Матвієнко, настільки зачарувалися, що забули натиснути на кнопки. Тодішній продюсер Костянтин Меладзе вирішив дати зірковій доньці другий шанс.

Так 30-річна Антоніна втрапила до команди Руслани Лижичко. Щоправда, зупинилася за крок до перемоги, поступившись Івану Ганзері. Натомість здобула сімейне щастя, познайомившись на проєкті з Арсеном Мірзояном. Вони побралися й досі живуть у щасливому шлюбі, виховуючи спільну донечку.

Марія Яремчук

Прикрасою другого сезону “Голосу” стала донька Назарія Яремчука. Дівчина втрапила до команди Олександра Пономарьова. Співачці вдалося дійти до фіналу, де вона посіла, на жаль, тільки 4-те місце.

Натомість після того стала знаменитістю і вже за 2 роки представляла Україну на “Євробаченні”, посівши престижне 6-те місце. З 2018-го зірка оголосила, що йде зі сцени. А у 2023-му несподівано для всіх з’явилася на “Євробаченні 2023” у Ліверпулі, виконавши попурі разом з іншими виконавцями.

Тетяна Решетняк

Дівчина марно намагалася взяти штурмом 4-ий сезон шоу. На жаль, жоден із тренерів тоді не повернувся до неї під час сліпих прослуховувань. За рік TAYANNA підготувалася краще і заполонила увагу відразу трьох людей у кріслах.

Обрала для себе в наставники Потапа. Зуміла дійти до фіналу, та поступилася в останню мить Антону Копитіну. Мрія побувати на “Євробаченні” для співачки також залишилася недосяжною. Двічі під час національних відборів її випереджали чоловіки – O.Torvald та Melovin, а у 2019 році Тетяна сама зняла свою кандидатуру.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.