Куди зникла Геля з СВ-шоу, яка виступала з Вєркою Сердючкою: де зараз Радміла Щеголева і чим займається

Українська актриса, яка стала відомою завдяки "СВ-шоу", багато років тому раптово зникла з телеекранів. Що відомо про зірку зараз та чим вона займається?

Відома українська актриса Радміла Щеголева стала особливо популярною після участі в СВ-шоу з Андрієм Данилком. Втім, раптово знаменитість пропала з телеекранів і стала мовчазною. Що відомо про життя зірки та де вона зараз. Розповідаємо у новому матеріалі “Однієї хвилини”.

Де зараз Радміла Щеголева

Радміла Щеголева починала свою кар’єру багато років тому. Молода та амбіційна актриса здобула популярність на початку 2000-х років. Тоді знаменитість, яка народилась у творчій родині режисера та працівниці телебачення, здобула освіту у Київському університеті імені Карпенка-Карого. Пізніше зірка прийшла на кастинг у “СВ-шоу”. Продекламувавши вірш Шевченка, Щеголева одразу отримала роль небагатослівної Гелі – помічниці Вєрки Сердючки.

Де зараз Радміла Щеголева, яка стала популярною після співпраці з Данилком
Де зараз Радміла Щеголева, яка стала популярною після співпраці з Данилком

Роль Гелі принесла актрисі шалену популярність. На такий рівень визнання впливала й акторська харизма зірки, і її яскрава зовнішність, і популярність самого Андрія Данилка. Втім, в один момент, розірвавши контракт, знаменитість пішла з шоу прямо у розпал сезону гастролей. Як з’ясувалось пізніше, актриса перенесла операцію, після якої була змушена працювати на знеболювальних. Зірка вирішила пожертвувати кар’єрою заради власного здоров’я.

Пізніше Радміла Щеголева відкрила власне кадрове агентство та зайнялась бізнесом. Дуже довго знаменитість не поверталась на телеекрани, втім врешті вирішила повернутись у творчу професію. Щеголева отримала одну з головних ролей у драмі “Дау”, а пізніше знялась в епізодичних ролях у серіалі “Папік”, фільмі “Дочки”, “Без тебе”, “Сини щасливої жінки”.

Що відомо про особисте життя Радміли Щеголевої, яка грала в СВ-шоу
Що відомо про особисте життя Радміли Щеголевої, яка грала в СВ-шоу

Зараз увесь свій вільний час знаменита українська актриса приділяє чоловікові та двом дітям. Вперше Радміла Щеголева народила у 41 рік, а друга дитина у зірковій родині з’явилась на світ через два роки – коли актрисі було 43 роки. Актриса з сім’єю живе у заміському будинку, вивчає нетрадиційну медицину та філософію.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.