Андрієнко та Зюбіна стали подружжям, ще й сина Цимбалюка завели: “Ми знайомі з Риммою цілий шматок життя”

У новому серіалі "Зв'язок" Віктору Андрієнку та Риммі Зюбіній дісталися ролі чоловіка та дружини. Актори знали одне одного зі студентських років, натомість це перший випадок співпраці.

Віктору Андрієнку та Риммі Зюбіній довірили ролі Григоровича та Іванівни. Персонажі цікаві й досить колоритні. Як жартує “довгоносик”, поєднали два дюрасела. Скетчком “Зв’язок” глядачі Нового каналу могли переглянути ще в жовтні.

Коли акторам запропонували роль подружжя, то не довелося навіть проходити проби. І так усе було зрозуміло. Віктор та Римма знайомі дуже давно. Андрієнко з чоловіком Зюбіної Станіславом Мойсеєвим вчилися на паралельних курсах. Отак він і познайомився через нього Риммою.

Зюбіна та Андрієнко стали подружжям

У кіношній родині є ще троє персонажів. Тарас Цимбалюк і Антоніна Хижняк виступили в ролі дітей пари. А зятя зіграв Олександр Сугак. Андрієнко жартує, що синочок їм дістався “неправильний” – якийсь 2-метровий арієць.

Формат серіалу режисерка Міла Погребиська обрала незвичний. Всі герої спілкуються по відеозв’язку. Щоправда, картинка складається не лише з крупних планів у мобільних телефонах. Є й загальні плани для об’єму та динаміки.

Зюбіна та Андрієнко стали подружжям

Зазвичай акторам не дозволяється дивитися в камеру. Але тут під час телефонних розмов відбувається саме так. Що дуже незвично для кінематографа.

За сюжетом, події розвиваються у чотирьох сім’ях, яких розділила війна. В одних родинах чоловіки подалися в тероборону чи на передову. В інших жінки з дітьми виїхали за кордон. Тож і доводиться їм весь час спілкуватися телефоном один з одним.

Зюбіна та Андрієнко стали подружжям

Українцям довелося виживати у нестандартних умовах під бомбардуваннями та під час блекаутів. Але ніхто не втратив наснаги до життя. Навпаки від негараздів усі ставали лише сильнішими.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.