Анна Богдан здолала конкуренток у “Холостяку 11”, а втримати щастя не змогла: “Наше знайомство найцікавіше”

В учасників шоу "Холостяк 11" було чимало прихильників, які дуже сильно розчарувалися, коли Михайло Заливако та його обраниця Анна Богдан розсталися.

Сподівання на повернення цієї красивої історії кохання у серцях телеглядачів жевріють й досі. Та Анна Богдан запевняє, що вони з Михайлом давно живуть окремими життями, і примирення просто неможливе.

Ініціатором розлучення стала сама дівчина. У червні 2022 року вона сповістила, що роман із Заливакою дійшов логічного завершення. Жодних пояснень, що спричинило подібне рішення, ані дівчина, ані її кавалер фанам так і не озвучили.

Чому розсталися Анна Богдан та Михайло Заливако з Холостяка 11

З першого етапу шоу було помітно, що між Анною та холостяком спалахнула романтична іскорка цікавості. На жаль, проблеми з короною не дали можливості парі провести побачення так швидко, як хотілося.

Вони спілкувалися виключно через відеозв’язок. Кавалер вирішив порадувати дівчину, тож надіслав їй вечерю просто в номер. Анна розчулилася такою увагою ледь не до сліз. Вони зустрілися удвох лише за 6 тижнів.

Звісно, конкурентки Богдан не сиділи, склавши руки, тож зробили усе можливе, аби відтіснити Анну від головного героя шоу. Виникали певні непорозуміння і навіть сварки. Та ніщо не могло загасити промінчик кохання, що запалив серця обох.

Чому розсталися Анна Богдан та Михайло Заливако з Холостяка 11

Анна не приховувала, що вже була заміжня за ексголовою Офісу президента Андрієм Богданом. Їхні стосунки тривали 3 роки, півтора з яких пара була одруженою. Закоханий чоловік виконував усі забаганки коханої.

Він возив її по всьому світу й влаштував весілля на Балі. Та згодом Анна розчарувалася й сама стала ініціаторкою розставання. Михайло, напевно, неуважно слухав дівчину й наступив на ті ж граблі.

У фіналі шоу Заливако освідчився саме цій красуні. Він навіть заради неї перебрався жити до Києва, щоб завжди бути поруч. Голубки представили свої половинки батькам. Справа йшла до весілля повним ходом. Вони навіть почали розучувати перший шлюбний танець. Та невдовзі Анна відписалася від Михайла в Інстаграмі й заявила:

“Це рішення далось мені важко. Наше знайомство було найцікавішим, дуже класна історія, яку я завжди пам’ятатиму”.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.