Сюмбюль-ага вже не євнух: соратник Хюррем з “Величного століття” Селім Байрактар одружився і показав дружину

Відомий турецький актор Селім Байрактар порушив головну заборону всього життя свого персонажа, якого зіграв у стрічці "Величне століття". Що сталось, читайте у новому матеріалі.

Селім Байрактар, відомий турецький актор, який зіграв одну з основних ролей в серіалі “Величне століття”, не так давно одружився. На екранах знаменитість став улюбленцем мільйонів глядачів. Байрактар запам’ятався чарівністю, харизмою та привабливою зовнішністю. Герой, якого він втілив на телеекранах, став одним із найпопулярніших серед другорядних персонажів. У фільмі Сюмбюль-ага не мав права зв’язуватись із жінкою, а ось у реальному житті актор порушив головну османську заборону.

Сюмбюль-ага одружився

Особисте життя відомого актора завжди цікавило його шанувальників. Раніше знаменитість був одружений, але останні роки свого життя залишався без коханої поруч. У травні цього року все кардинально змінилось. Як виявилось, Селім Байрактар одружився з обраницею, але зіркова пара відсвяткувала весілля таємно – вони нікому не говорили про запланований захід.

Як виглядає друга дружина відомого турецького актора Селіма Байрактара з Величного століття
Як виглядає друга дружина відомого турецького актора Селіма Байрактара з Величного століття

Турецький актор взяв у дружини Емель Каракосе, яку зустрів ще чотири роки тому – 2019. Майже одразу після розлучення з першою дружиною знаменитий актор представив шанувальникам нову кохану. Оскільки роман між зірковою парою закрутився доволі швидко, фанати довго думали, ніби саме новоспечена дружина Селіма Байрактара стала причиною його розлучення. Втім, закохані не відповідали на ці чутки – лише продовжували будувати гармонійні стосунки.

Що відомо про другу дружину відомого турецького актора Селіма Байрактара
Що відомо про другу дружину відомого турецького актора Селіма Байрактара

Шанувальники відомого турецького актора помітили, що на своїх весільних фотографіях він виглядає дуже молодо та щасливо. Користувачі мережі відзначили, що кохання лише прикрашає Селіма Байрактара, а союз із другою дружиною стане для нього другою молодістю. Хай там як, але не помітити, як розквітає поруч зі своєю коханою знаменитий турецький актор, просто неможливо.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.