Осадча і Дорофєєва взяли участь у Різдвяних зніманнях, а Дантеса вигнали: чим не догодив співак каналу “1+1”

Для українців Різдво зсунулося на грудень, а для зірок – узагалі на листопад. Оскільки саме в цей час повним ходом йдуть знімання Різдвяних програм, у яких залучено чимало знаменитостей.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Зіркове подружжя давно працює на каналі “1+1”. Тож і цього року ведучі вбралися в національний український одяг і нумо запрошувати гостей у святково вбрану ялинкою та іншими новорічними атрибутами студію.

Різдвяні знімання на каналі 1+1

Програму “Різдво. Ти не один” планують видати в ефір 24 грудня, коли за новим церковним календарем відзначатимемо Святвечір. Буде чимало цікавих людей. Зокрема, відвідали знімання Євген Клопотенко, Тімур Мірошниченко, Даша Квіткова та вся команда ведучих провідного каналу.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

До Різдвяного шоу було запрошено чимало зірок. Зокрема, співачка Надя Дорофєєва, яка прийшла зніматися не сама, а з нинішнім благовірним Мішею Кацуріним. Ресторатор хоч і далекий від сфери шоубізу, але замолоду теж брався за гітару.

Різдвяні знімання на каналі 1+1

То тепер, завдяки протекції зіркової дружини, може вийти нас сцену й заспівати разом із Надею. Різдвяні дива трапляються. Кацурін залюбки ділиться в Інстаграм сторіз новими незвіданими враженнями.

Володимир Дантес

А з колишнім Дорофєєвої на “1+1” стався конфуз. Ще у вересні співака попросили звільнити день для знімань Різдвяної програми. Та згодом скасували запрошення. Якщо ви думаєте, що працівники телеканалу злякалися зводити колишніх друзів, а нині суперників – Дантеса та Кацуріна – разом в одній студії через можливу сварку, то помиляєтеся.

Різдвяні знімання на каналі 1+1

Сам Володя схиляється до думки, що його відсторонили через пости в мережі Х, в яких він висміював спроби телеведучих каналу взяти на поруки Ігоря Коломойського. До речі, відсторонили Дантеса і від “Ліги сміху”, де він раніше сидів у тренерському кріслі. За музикантом поки залишили шоу “Я люблю Україну”, що виходить на каналі ТЕТ.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.