Фільми, які найбільше шукали українці у 2023 році: в ТОП-10 потрапили два українських та один російський

У компанії Google підрахували, якими фільмами українці цікавилися найбільше. З'ясувалося, що у пошуковику у 2023 році писали переважно назви творінь із Голлівуду, та є й українські.

Оппенгеймер

У центрі сюжету біографія Роберта Оппенгеймера. Цей фізик-теоретик вважається батьком атомної бомби. Стрічку знято за мотивами твору, який отримав Пулітцерівську премію.

Аватар 2

У продовженні фантастичного екшену про загрозу людського вторгнення взяли участь практично всі актори, що знімалися у стрічці зразка 2009 року.

Мавка

Анімаційний фентезі фільм за мотивами твору Лесі Українки “Лісова пісня” приголомшив увесь світ. Стрічку показали вже у 148 країнах.

Форсаж 10

Сімейне кіно з Він Дизелем у головній ролі. Бойовик про Домініка Торетта, схоже, доживає логічного завершення, хоча франшиза №11 ще побачить світ.

Джон Уік 4

Кіану Рівз у цій частині сіквелу перевтілився у найманого вбивцю, за головою якого ведеться постійне полювання. Війна Правління Кланів у розпалі.

Барбі

Фентезі комедія багатьох відлякує феміністичною спрямованістю. Та ще більше має прибічників, яких і серед українців виявилося чимало.

П’ять ночей у Фредді

Фільм жахів здатен неабияк налякати, адже довкола ресторану скупчилося чимало аніматроників, здатних вбити людину й прилаштувати їй голову робота.

Люксембург Люксембург

Трагікомічний сюжет про братів-близнюків, які мають намір розшукати рідного батька і задля цього відбувають у Люксембург.

Чебурашка

Мультяшний персонаж, придуманий Едуардом Успенським, знайшов друге життя у комедії. Рімейк розповідає про пригоди казкової тваринки в іншому світі.

Вартові галактики 3

Фантастична історія супергероїв закінчується на третій частині. Дві попередні вийшли в 2014-му та 2017 роках. Це четвертий найкасовіший фільм у 2023 році.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.