Ольга Харлан пригадала “Танці з зірками”: фехтувальниця вийшла на паркет не з Дікусаром, а з Нестеренком

Ольга Харлан з ностальгією згадує часи, коли брала участь у 8 сезоні "Танців з зірками". Тому й нині виходить на паркет. На жаль, стати до пари з Дмитром Дікусаром нині неможливо.

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан брала участь у 8 сезоні “Танців з зірками” разом із Дмитром Дікусаром. Цій гарній парі пророкували перемогу в шоу. На жаль, вони посіли лише 2 місце. Відбувалося дійство у 2021 році. Тоді ніхто не міг уявити, що чекає на країну найближчими роками.

Ольга Харлан пригадала танці на паркеті з Дмитром Дікусаром

Хореограф Дмитро Дікусар вбрався у піксель і пішов боронити країну від ворожої агресії. Ольга втрапила в скандал із російською фехтувальницею на змаганнях. Не знайшовши в собі сили потиснути руку переможеній суперниці, Харлан поставила під удар усю спортивну кар’єру. На жаль, росіянка тоді добилася дискваліфікації українки зі змагань, але до Олімпійських ігор Ольгу таки допустили.

Тепер попередні події неначе з іншого життя викликають у дівчини щем:

“Час від часу, я думаю, як ми жили до великої війни. Тому мені згадуються танці, як щось, що нагадує про інше, яскраве, безпечне життя”.

Звісно, пригадати минуле можна. Вийти на паркет теж. От тільки станцювати у парі з Дікусаром, на жаль, поки не вийде, адже хореограф перебуває на передовій. Тож довелося знайти заміну – Антона Нестеренка.

І хоча виконує різні па Ольга з іншим партнером, усе ж зізналася, що любов до бальних танців їй прищепив Дмитро. Шаблістці закортіло знову повернутися до занять танцями, оскільки це нагадує про мирні часи. При цьому Харлан не забула подякувати захиснику:

“Чекаю на твоє повернення, щоб знов станцювати наш кращий танець”.

Підписники фехтувальниці підтримали Ольгу в плані подяки мужньому хореографу, який відзначив, що не повернеться до мирного життя, допоки Україна не переможе.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.