Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина після переїзду з Києва носить підштаники чоловіка (ФОТО)

Дружина співака Романа Сасанчина Іванна розповіла про те, як пройшов її день народження. Деталями дня дівчина поділилась в Instagram stories.

Дружина відомого українського співака Романа Сасанчина Іванна, яка старша від свого коханого чоловіка на чотири роки, поділилась враженнями зі свого дня народження на сторінці в Instagram.

Відео з’явилось в stories 11 січня. Іванна розповіла, попри те, що цей день є днем її народження, він виявився не зовсім удалим для дівчини.

Іванна відзначила свої 26 років, зізнавшись фоловерам, що планує святкувати наступного дня. Також вона поділилась подіями зі свого дня, які вплинули на її настрій. Дівчина уточнила, що пошкодила палець на кухні, а її донька Елізабет не спала протягом всієї ночі.

Дружина Романа Сасанчина після переїзду з Києва носить підштаники чоловіка
Дружина Романа Сасанчина після переїзду з Києва носить підштаники чоловіка

У відео, яке вона опублікувала, Іванна показалась у підштанках свого обранця Романа. Видно, що у дружини Сасанчина втомлений вигляд, чим вона й поділилася з підписниками:

“Всім привіт! Я в Романових підштанках. Вам не здалось. Я дуже сильно порізала собі палець, що кров крапала по всій плиточці. Еліза не спала цілу ніч. Сьогодні явно не мій день, хоча рівно 26 років тому я народилась — в цей самий день. Сьогодні я не святкую — ніяк, можливо, завтра. Такі-то справи”.

Через кілька годин після цього stories жінка поділилась новими кадрами, на яких можна побачити її сім’ю. На відео Роман вміло грав на гітарі та виконував пісню. Молода мама також показала свою маленьку доньку. Схоже, що день народження вони все ж відзначили у маленькому сімейному колі.

Дружина Романа Сасанчина після переїзду з Києва носить підштаники чоловіка
Дружина Романа Сасанчина після переїзду з Києва носить підштаники чоловіка

Нагадаємо, що Роман Сасанчин одружився з Іванною у 2021 році, а через місяць у них народилася дитина. Дружина співака раніше розповідала, подружжя мріє про народження ще однієї доньки. До слова, Роман став відомим після участі у шоу “Голос. Діти” та “Голос країни”, де здобув перемогу та виграв квартиру у Києві.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.