Колишня дружина Добриніна Даша зізналась в почуттях до українського футболіста: “Я на нього тупо заліпаю”

Даша Квіткова поділилась, з якими знаменитостями пішла б на побачення. Про це вона розповіла у новому проекті Даші Астаф'євої "Такі страви".

Колишня дружина Нікіти Добриніна, блогерка Даша Квіткова, розповіла, які чоловіки їй подобаються. Про це вона поділилась у проекті Даші Астаф’євої “Такі страви”. Під час готування на кухні, вони поспілкувалися про те, з якими знаменитостями блогерка пішла б на побачення.

Даша Квіткова нечасто ділиться подробицями особистого життя. Зараз вона активно працює над розвитком своєї кар’єри та вихованням, спільного з Добриніним, сина Лева.

Під час готування, Даша Астаф’єва дізналась, які знаменитості привертають увагу Квіткової та з ким би вона пішла на романтичну зустріч. Почавши з відомих закордонних артистів, Квіткова зізналась, що не проти побачення зі співаком Гаррі Стайлзом.

Згодом розмова дійшла до Джастина Бібера, і Даша відмовилась від ідеї цього побачення. Вона пояснила, що у нього занадто молодий вигляд, а їй потрібен дорослий чоловік.

Коли черга дійшла Леонардо Ді Капріо, то блогерка також відмовилась від можливості побачення з ним. Вона вважає, що актор надає перевагу самотньому життю, і додала, що “вічні холостяки” не для серйозних стосунків.

У розмові про українських холостяків, Даша Астаф’єва згадала спортсмена Михайла Мудрика. Блогерка відповіла, що часто помічає його світлини в рекомендаціях Instagram та регулярно ставить вподобайки.

“Я на нього тупо заліпаю. Так розумію, що він трохи молодший за мене. Бо не знаю скільки йому років. Я ставлю йому ті лайки, але щось він мене не помічає”, – поділилась Даша.

Колишня дружина Добриніна Даша зізналась в почуттях до українського футболіста
Колишня дружина Добриніна Даша зізналась в почуттях до українського футболіста

Нагадаємо, недавно дівчина розповіла своїм фоловерам, що не впевнена, чи готова до нових стосунків, бо не зустріла того самого чоловіка. Вона мріє про щасливу та міцну сім’ю, але не планує з цим поспішати.

До слова, після розлучення Даша та Нікіта Добринін залишилися в “дружніх та батьківських” відносинах для збереження цілісності сім’ї для маленького сина Лева.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.