Всі переможниці “Холостяка”: як склалася доля головних героїв перших дев’яти сезонів шоу

У травні 2020 року закінчився 10-ий ювілейний сезон найромантичнішого шоу "Холостяк". Серце головного героя Макса Михайлюка вибрало дівчину Дашу Ульянову. Поки невідомо, чим закінчилися відносини пари після грандіозного фіналу. Але ми знаємоо, як живуть 9 попередніх "холостяків " і їх обраниці.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Максим Чмерковский и Александра Шульгина
Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Олександра стала першою переможницею української версії “Холостяка”. Тоді вона підкорила серце хореографа Максима Чмерковського. Складно повірити, але від виходу першого сезону пройшло вже 9 років. Зараз дівчину і найпершого холостяка нічого не пов’язує.

Після шоу вони прозустрічалися менше місяця. Незабаром Максим емігрував у США, де одружився і обзавівся сином. Саша стала блогершою.

Максим Чмерковский с женой и сыном
Максим Чмерковський з дружиною і сином

Френсіс Романов і Олена Ряснова

Фрэнсис Романов и Елена Ряснова
Френсіс Романов і Олена Ряснова

Другим свою любов на очах у мільйонів телеглядачів шукав спадкоємець роду Романових Френсіс. Його обраницею стала Олена Ряснова із Запоріжжя.

Ці відносини закінчилися весіллям після проекту. Правда, шлюб тривав недовго — через півроку шлюб розпався, а Френсіс переїхав жити до Великої Британії.

Андрій Іскорнев і Ірина Скорикова

Андрей Искорнев и Ирина Скорикова
Андрій Іскорнев і Ірина Скорикова

Третій “Холостяк” став найбільш скандальним нареченим шоу за всю його історію. На проекті у нього були інтимні стосунки з однією з учасниць, Яною, яка завагітніла від хлопця. Але в фіналі він віддав свою перевагу її конкурентці Анні.

На останньому пост-шоу спливла інформація про те, що у Яни стався викидень, а Анна дізнавшись про вагітність дівчини, розірвала відносини з Іскорневим. Незабаром з’ясувалася ще одна деталь — в цьому любовному трикутнику був і четвертий кут. Андрія підтримувала Ірина Скорикова, яка покинула проект перед фіналом. Пара навіть якийсь час жила разом, але незабаром і вони розійшлися, а “Холостяк” почав зустрічатися зі своєю шкільною любов’ю.

Костянтин Євтушенко і Анна Селюкова

Константин Евтушенко и Анна Селюкова
Костянтин Євтушенко і Анна Селюкова

Четвертий “Холостяк” Костянтин Євтушенко теж прозустрічався зі своєю обраницею Анною буквально кілька місяців після шоу.

Пізніше він зізнався, що вже під час зйомок у нього почали зав’язуватися відносини з українською спортсменкою Наталією Добринською. Пара одружилася і зараз виховує двох діток.

Константин Евтушенко и Наталья Добрынская
Костянтин Євтушенко і Наталія Добринська

Сергій Мельник і Марина Кищук

Сергей Мельник и Марина Кищук
Сергій Мельник і Марина Кищук

Історія цієї пари не стала унікальною. Сергій і Марина були разом після шоу кілька місяців. Незабаром футболіст отримав пропозицію про підписання контракту з клубом “Вітебськ” і пара розійшлася.

Іраклі Макацарія і Олена Лесик

Иракли Макацария и Алена Лесик
Іраклі Макацарія і Олена Лесик

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія став шостим головним героєм шоу “Холостяк”. У фіналі він віддав свою перевагу 22-річній студентці Олені. Пара була разом 9 місяців і незабаром розійшлася.

Дмитро Черкасов і Ліда Немченко

Дмитрий Черкасов и Лида Немченко
Дмитро Черкасов і Ліда Немченко

Кажуть, що сьома пара, яка склалася на “Холостяці” Дмитра Черкасова і Лідії Немченко розпалася ще до виходу фінального епізоду в ефір. Саме дівчина стала ініціатором розлучення.

Не дивлячись на розбите серце, Дмитро знайшов свою єдину, ім’я якої не розголошує. Зараз Черкасов готується стати батьком.

Рожден Анусі й Іванна Гончарук

Рожден Аннуси и Иванна Гончарук
Рожден Анусі і Іванна Гончарук

Романтичний співак і красуня Іванка вирішили не псувати “статистику” “Холостяка”. Пара розійшлася через кілька місяців після фіналу шоу.

Микита Добринін і Дарина Квіткова

Никита Добрынин и Дарья Квиткова
Микита Добринін і Дарина Квіткова

9 “Холостяк” став справжнім проривом, адже він зламав усі стереотипи про шоу. Не дивлячись на те, що багато телеглядачок сприймають програму, як постанову, Микита Добринін і Дарина Квіткова змогли довести зворотне. У 2020 році пара зіграла весілля.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.