Фатьма з “Величного століття” в житті зовсім інша: як змінилася актриса, яку недолюблювала Хюррем Султан

Турецька акторка Гондже Сарійилдиз зіграла роль безжальної та владної наложниці Фатьми Султан у серіалі "Величне століття". Та в реальному житті акторка немає нічого спільною зі своєю героїнею.

Турецький серіал “Величне століття” б’є всі рекорди популярності не тільки у себе на батьківщині, а й за її межами. За героями цієї телевізійної історії захоплено стежать глядачі сорока п’яти країн світу! У публіки зростає інтерес до епохи, до реальних долей історичних персонажів далекого XVI ст. Практично всі герої “Величного століття” мають неоднозначні ролі. Серед них – багато поганців. Так, однією з найяскравіших інтриганток серіалу стала наложниця Фатьма Султан. З’явившись у серіалі, вона відразу стала героїнею, яку не злюбили. Фатьма плела інтриги та робила пакості. Саме через це вона не сподобалась глядачам.

Фатьма з Величного століття в житті зовсім інша
Фатьма з Величного століття в житті зовсім інша

Акторка, яка зіграла Фатьму Султан у “Величному столітті” у реальному житті немає нічого спільного зі своєю героїнею. Актрису звати Гондже Сарійилдиз, їй 36 років. У реальному житті Гондже дуже мила та привітна жінка, яка геть не схожа з героїнею “Величного століття” Фатьмою Султан. Цікаво, що для Гондже роль Фатьми Султан стала першою у кіно.

До цього вона виступала лише у театрі. Саме ця роль стала “золотим квитком” для акторки, адже вона здобула популярність і її почали запрошувати в інші кінороботи. У 2014 році Гондже зіграла головну роль у турецькому серіалі “Друга половина”, а у 2015-му – стала зіркою фільму “Ціна”.

Особисте життя  Гондже Сарійилдиз склалося не так добре, як її кар’єра. У 2014 році акторка вийшла заміж. Та через 2 місяці після весілля чоловік Гондже подав на розлучення.

Зараз акторка всю себе присвячує роботі та кар’єри. Наразі вона не має ні сім’ї, ні дітей.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.