Фатьма з “Величного століття” в житті зовсім інша: як змінилася актриса, яку недолюблювала Хюррем Султан

Турецька акторка Гондже Сарійилдиз зіграла роль безжальної та владної наложниці Фатьми Султан у серіалі "Величне століття". Та в реальному житті акторка немає нічого спільною зі своєю героїнею.

Турецький серіал “Величне століття” б’є всі рекорди популярності не тільки у себе на батьківщині, а й за її межами. За героями цієї телевізійної історії захоплено стежать глядачі сорока п’яти країн світу! У публіки зростає інтерес до епохи, до реальних долей історичних персонажів далекого XVI ст. Практично всі герої “Величного століття” мають неоднозначні ролі. Серед них – багато поганців. Так, однією з найяскравіших інтриганток серіалу стала наложниця Фатьма Султан. З’явившись у серіалі, вона відразу стала героїнею, яку не злюбили. Фатьма плела інтриги та робила пакості. Саме через це вона не сподобалась глядачам.

Фатьма з Величного століття в житті зовсім інша

Акторка, яка зіграла Фатьму Султан у “Величному столітті” у реальному житті немає нічого спільного зі своєю героїнею. Актрису звати Гондже Сарійилдиз, їй 36 років. У реальному житті Гондже дуже мила та привітна жінка, яка геть не схожа з героїнею “Величного століття” Фатьмою Султан. Цікаво, що для Гондже роль Фатьми Султан стала першою у кіно.

До цього вона виступала лише у театрі. Саме ця роль стала “золотим квитком” для акторки, адже вона здобула популярність і її почали запрошувати в інші кінороботи. У 2014 році Гондже зіграла головну роль у турецькому серіалі “Друга половина”, а у 2015-му – стала зіркою фільму “Ціна”.

Особисте життя  Гондже Сарійилдиз склалося не так добре, як її кар’єра. У 2014 році акторка вийшла заміж. Та через 2 місяці після весілля чоловік Гондже подав на розлучення.

Зараз акторка всю себе присвячує роботі та кар’єри. Наразі вона не має ні сім’ї, ні дітей.