Куди зник перший переможець шоу “Зважені та щасливі” хокеїст Микола Ворошнов: “У вас ожиріння 18-го ступеня”

Всі українці з захопленням спостерігали, як 180-кілограмовий Микола Ворошнов втратив половину ваги на шоу "Зважені та щасливі", здобувши перемогу. Дізнаймося, чим нині займається чоловік.

У першому сезоні реаліті-шоу “Зважені та щасливі” безсумнівним лідером став Микола Ворошнов. Колишньому хокеїсту вдалося взяти волю в кулак і скинути зі 180 кг більш як половину.

Куди подівся Микола Ворошнов зі Зважених та щасливих

Такі результати схуднення дозволили чоловіку повернутися до улюбленого виду спорту – він став тренером дитячої хокейної команди в Канаді. Та під час Революції гідності повернувся до України, щоб взяти участь у Майдані.

З позивним Канада опинився у 2015-му в АТО, ставши до кулемета. Звісно, на фронті було не до дієт – харчувався тим, що було. В підсумку набрав вагу до 134 кг. Далі – більше. Ваги показували вже 220 кг.

Куди подівся Микола Ворошнов зі Зважених та щасливих

Тож у 2017 році Ворошнов знову прийшов на “Зважені та щасливі”. Тренерка Аніта Луценко переконала, що так у нього з’явиться шанс вижити. Чоловік потрапив до команди Марини Боржемської. До фіналу тоді не дотягнув. Натомість отримав непоганий результат: мінус 160 кг.

У 2021-му Микола переніс ковід. Оскільки не мав сил виходити з дому, знову набрав вагу, повернувшись до 220 кг, хоча до хвороби важив 145 кг. У 2022 році чоловік готувався не до шашликів, а до нападу агресора.

Куди подівся Микола Ворошнов зі Зважених та щасливих

Тому 24 лютого на двох машинах відправив у глибокий тил свою родину – брата з дружиною та батьків. Сам же чоловік став на оборону столиці. Згодом пройшов курси, ставши парамедиком у “Госпітальєрах”. Коли вирішив стати до лав ЗСУ, лікар на ВЛК здивувався:

“Ні-ні-ні, у вас ожиріння 18-го ступеня. Я вам нічого не підпишу”.

Офіційно вага захисника записана як 149 кг, та Ворошнов певен, що є найважчим військовослужбовцем. Нині він займається аеророзвідкою.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.