Куди поділися і як нині виглядають актори з серіалу “Спіймати Кайдаша”: хто розлучився, а хто закохався

Чотири роки тому відбулася прем'єра серіалу "Спіймати Кайдаша", яка викликала справжній ажіотаж. Відтоді особисте життя головних героїв кардинально змінилося.

Григорій Бакланов

Після знімань у ролі Лавріна в серіалі “Спіймати Кайдаша” житті актора двічі кардинально змінилося. По-перше, він 2021 року одружився з колегою Анастасією Цимбалару. А зовсім нещодавно пара сповістила про розлучення.

Як змінилося особисте життя акторів із серіалу Спіймати Кайдаша

Знайомі вони були 10 років, але тепер писатимуть “дві нові історії зі словами кохаю”. Схоже, Григорій та Анастасія не дуже переймаються через розрив, оскільки продовжують з’являтися на люди разом. Або ж майстерно приховують те, що лежить на серці.

Тарас Цимбалюк

Виконавець ролі Карпа, як і колега, встиг після завершення серіалу одружитися, розлучитися, ще й закохатися знову. Тарас побачив Тіну, яка робила макіяж акторам, на зніманнях і довго не наважувався підійти.

Як змінилося особисте життя акторів із серіалу Спіймати Кайдаша

Потім усе ж вони зблизилися. Освідчився коханій чоловік прямо з паркету на шоу “Танці з зірками”. Вони побралися, але вже за рік розлучилися. Нині в Цимбалюка новий роман із рестораторкою Світланою.

Антоніна Хижняк

Встигла вийти заміж і розлучитися й виконавиця ролі Мотрі. Щоправда, все це відбувалося ще до участі в “Спіймати Кайдаша”. Сім’я з Андрієм Якушевим розпалася ще у 2019 році. Натомість позбутися прізвища чоловіка знаменитості вдалося лише наприкінці 2023-го.

Як змінилося особисте життя акторів із серіалу Спіймати Кайдаша

Тоня повернула собі дівоче прізвище Хижняк. З актором Олександром Боднарем майже 4-річні стосунки теж дійшли логічного завершення.

Дарина Федина

Роль Мелашки стала першою у житті студентки. І хоч юна акторка чудово впоралася з нею, зігравши дружину Лавріна, не обійшлося без хейту. Мовляв, як могла покинути такого гарного хлопця і податися світ заочі.

Як змінилося особисте життя акторів із серіалу Спіймати Кайдаша

На момент знімань Дарина навчалася в Києві. Нині ж повернулася до рідного Львова й працює у театрі.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.