Завдяки дітям Цибульської, Ткача та Решетніка: Анатолій Анатоліч запросив у гості Остапчука з дружиною

Анатолію Анатолічу та Володимиру Остапчуку на телебаченні влаштували справжній екзамен. Діти знаменитостей давали тлумачення якогось простого слова, а шоумени мали вгадати, про що йдеться.

Участь в кумедних іспитах взяли сини Олі Цибульської, Григорія Решетніка, донька Юрія Ткача та інші зіркові нащадки. Звісно, в Остапчука була фора – він педагог за освітою та навіть деякий час викладав англійську. Але малятка не збиралися робити чіткі підказки.

Анатолій Анатоліч програв Володимиру Остапчуку завдяки зірковим дітям

Так, Нестор, син Олі Цибульської назвав Київ місцем у Галактиці. Звісно, складно було вгадати столицю України. Були ще підказки про запахи на Хрещатику, говорилося про те, що там мешкають інтелігентні люди, багато прапорів України.

Анатолій Анатоліч програв Володимиру Остапчуку завдяки зірковим дітям

І тільки коли Дмитрик, син Григорія Решетніка, відзначив, що всі тут мріють жити, Остапчук здогадався, що мова йде про Київ. Анатоліч дав правильну відповідь лише тоді, коли почув про місто каштанів.

Анатолій Анатоліч програв Володимиру Остапчуку завдяки зірковим дітям: син Решетніка

Донька Андрія Ковальського Поліна, характеризуючи слово “міст”, відзначила, що в Києві на них витрачають багато грошей. Обидва учасники вікторини однозначно сказали, що це Кличко.

Анатолій Анатоліч програв Володимиру Остапчуку завдяки зірковим дітям: донька Ткача

А Ліза, донька Юрія Ткача, ще більше заплутала відомих чоловіків, сказавши, що “він дуже великий, як Кінг-Конг”. Отже, це має бути тільки Кличко. Дівчинка продовжувала, що без нього не потрапить на Майдан Незалежності.

Анатолій Анатоліч програв Володимиру Остапчуку завдяки зірковим дітям: син Цибульської

Коли Володя врешті вгадав слово міст, то здивувався, чому Ліза їздить на Майдан через міст. Потім утямив, що родина мешкає на Лівому березі. Анатолій взагалі здогадався про правильне слово, коли Нестор перейшов на англійську мову.

Знаменитостям довелося вгадувати ще слова “Великдень”, “зрада”, “патріот”. Останнє слово для Анатоліча виявилося не піднімним. Тож за підсумком балів словесний двобій виграв Остапчук. Ще до гри шоумени домовилися: хто програє, запрошує в гості. Тож чекаємо репортажу від Володимира, як вони з дружиною відвідували будинок Анатолія.

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.