Дан Балан трішки перестарався, зображаючи кохання до Кароль, і встряв у халепу: “Ми не спілкувалися 2 роки”

Дан Балан погодився на пропозицію продюсерів шоу "Голос країни" трішки поупадати за Тіною Кароль. Тепер шкодує про це неймовірно, адже фани повірили у щирість почуттів зіркової пари.

Щойно Дан Балан з’явився у тренерському кріслі талант-шоу “Голос країни”, глядачі помітили надзвичайну хімію між двома зірковими колегами. Оскільки молдовський артист і Тіна Кароль були абсолютно вільними, то могли собі дозволити легкий флірт.

Натомість телеглядачі повірили у щиру закоханість між знаменитостями, настільки промовистими були погляди, словесні натяки та маленькі подаруночки, якими обмінювалися Дан і Тіна в телеефірі.

Дан Балан відхрестився від Тіни Кароль

На хвилі захоплення було створено навіть фан-клуб DanTina, учасники якого перебували в щасливому очікуванні весілля. В одному з ефірів “Голосу” з’явилася мама Балана. Пані Людмила виконала українську весільну пісню й ніжно обнімала майбутню “невісточку”.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча прийшла додому до Кароль зі знімальною групою в надії відшукати сліди молдованина, адже ходили настійливі чутки, що Тіна з Даном живуть разом. На неї чекало розчарування.

Дан Балан відхрестився від Тіни Кароль

Згодом продюсери шоу зізналися, що запропонували ідею флірту між зірковими тренерами, щоб підвищити цікавість до шоу. Це їм і справді вдалося. Але представники фан-клубу двох зірок відмовляються вірити в очевидне.

Врешті Дан Балан не витримав і звернувся до DanTina із настійливим проханням згорнути свою діяльність. Співак пояснив, що між ним і Тіною немає жодних близьких стосунків. Вони взагалі не бачилися 2 роки.

Фотошопна творчість представників фан-клубу зірок

Він порадив учасникам фан-клубу зайнятися власним життям, а не прискіпуватися до його рідних та друзів, псуючи їм життя. Діяльність DanTina Балан вважає такою, що шкодить суспільству.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.