Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

Наді Дорофєєвій пощастило познайомитися з Андрієм Кузьменком особисто у проєкті “Шанс”. Дівчині тоді було всього 15 років. Вона втрапила у команду Скрябіна. Найбільше її вразило те, наскільки наставник був товариським, як весело спілкувався з усіма й постійно жартував.

Кожному учаснику давалося 8 годин. За цей час слід було підготувати виступ на сцені – і заспівати, й зробити хореографію, і підібрати костюм, і мейкап. За цей час Надя з Кузьмою багато репетирували, а ще говорили.

Надя Дорофєєва довела Кузьму Скрябіна до сліз

Лідер гурту “Скрябін” показав юній артистці приклад, як треба допомагати людям. Адже всі чекають від нього професійної допомоги. Саме цей життєвий досвід знадобився Дорофєєвій, коли вона у 26 років уперше стала тренером дитячого “Голосу”.

Зі своїми підопічними вона робила те ж, що з нею колись робив Кузьма. Він постійно тримав Надю за руку та нахвалював навіть там, де вона заспівала не дуже вдало. Тепер співачка розуміє, що він робив так спеціально, щоб вона розслабилася й показала під час виступу найвищий клас.

Надя Дорофєєва довела Кузьму Скрябіна до сліз

Коли Надя Дорофєєва через багато років зробила кавер на пісню Скрябіна “Люди як кораблі”, вона вставила туди коротенький скіт – аудіо, коли Ігор Кондратюк і Кузьма викликали її на сцену.

А наприкінці пісні вставила ще один шматочок записаної розмови з наставником. Тоді Надя подарувала Андрію іграшку. Це настільки розчулило музиканта, що він навіть пустив сльозу й щиро подякував. Ось цей фрагмент діалогу можна почути в пісні.

Популярне

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: краще і простіше, ніж біляші та чебуреки. Рецепт за 9 хвилин на всі випадки життя

Соковиті та ніжні м'ясні оладки можна приготувати буквально за 9 хвилин з простих продуктів. Така страва ідеально підійде для сніданку, чи перекусу.

Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?