facebook

Поки не запросили: Ектор Хіменес-Браво поділився, що не проти взяти участь в наступному сезоні “Холостяка”

Ектор Хіменес-Браво висловився щодо прем'єри нового сезону "Холостяка". Кулінар поділився, що не проти взяти участь у наступному сезоні найромантичнішого шоу України.

Український шеф-кухар колумбійського походження, ведучий та бізнесмен, Ектор Хіменес-Браво, прокоментував прем’єру нового сезону найромантичнішого шоу країни “Холостяк”, незмінним ведучим якого є Григорій Решетнік.

Нещодавно стало відомо про повернення на телеканал СТБ реаліті-шоу “Холостяк”. Про це розповів Григорій Решетнік на своїй сторінці в Instagram, а також про це написали на офіційній сторінці телеканалу СТБ, вказавши, хто став головним героєм цього сезону.

Отож, учасником шоу побачень став військовий, ветеран війни та громадський діяч Олександр Терен. Він відомий як автор книги “Історія впертого чоловіка” та як учасник національної збірної Invictus Games.

Ектор Хіменес-Браво поділився, що не проти взяти участь в наступному сезоні Холостяка
Ектор Хіменес-Браво поділився, що не проти взяти участь в наступному сезоні Холостяка

Так, Ектор Хіменес-Браво висловився у своїх Instagram stories про те, що його поки не було запрошено на місце головного героя. Тому він запропонував аудиторії стежити за тим, хто стане “Холостяком” у новому сезоні. Ймовірно, кулінар має надію знайти свою другу половинку через це шоу.

Ектор Хіменес-Браво поділився, що не проти взяти участь в наступному сезоні Холостяка
Ектор Хіменес-Браво поділився, що не проти взяти участь в наступному сезоні Холостяка

Нагадаємо, що під час знімання реаліті-шоу, яке триватиме декілька місяців, головний герой буде обирати свою обраницю. До слова, це вперше за всю історію проєкту, коли ім’я “Холостяка” було оголошено з початком кастингу, на який можна зареєструватися на офіційному сайті телеканалу СТБ.

Прихильники реаліті-шоу побачень вже висловилися щодо повернення проєкту на телеекрани у коментарях під дописом Григорія Решетніка.

  • “Холостяк найкращий”.
  • “Ура! Нарешті. Прекрасний “Холостяк” і найкращий ведучий”.
  • “Тепер точно всі учасники будуть україномовні”.
  • “Аби його серце не розбили ті, хто хоче просто пропіаритися”.
  • “Нарешті я вперше буду дивитись шоу”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.