Глядачів “Величного століття” ввели в оману: Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана

Глядачів відомого серіалу "Величне століття" ввели в оману? Дізнайтеся про іншу версію історії, за якою Роксолана ніколи не кохала султана Сулеймана.

Легендарний турецький серіал “Величне століття” заполонив серця багатьох глядачів завдяки цікавому розвитку сюжету, який сценаристи наповнили інтригою. Фанати відомого серіалу пам’ятають історію кохання султана Сулеймана та Хюррем Султан. Однак мало хто знає про те, що існує інша версія цієї історії, за якою головна героїня насправді всім серцем ненавиділа Сулеймана.

Відомо, що в селищі, де проживала Роксолана, майбутня дружина Сулеймана, вона була неабияк щаслива. У дівчини була міцна сім’я: батьки, молодша сестра, а також наречений Лука. Проте щастя тривало недовго. На їхнє селище напали татари, батьки дівчини загинули, а про долю коханого вона не знала.

Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана
Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана

Роксолану вивезли до Османської імперії, де продали в рабство у палац падишаха. Ймовірно, що дівчина прагнула свободи, але водночас розуміла, що повертатися їй уже нікуди.

Саме тоді юна Роксолана хотіла помститися своїм ворогам. А проживаючи в гаремі, вона побачила інший його бік — красиве вбрання та повагу, яку отримували фаворитки султана. Згодом Роксолана потрапила на хальвет до Сулеймана і стала однією з фавориток. Але цього було недостатньо, а до красивого життя дівчина вже почала звикати.

Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана
Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана

Якщо звернути увагу на поведінку Роксолани, можна зрозуміти, що дівчина змінила свою релігію та забрала ніч четверга у Махідевран не через велике кохання до повелителя. Вона прагнула до влади та впливу в гаремі, але без уваги Сулеймана це було неможливо.

Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана
Хюррем насправді всім серцем ненавиділа султана Сулеймана

Османському повелителю Роксолана народила шістьох дітей, а розуміючи, що поряд з Сулейманом повинна бути сильна та розумна жінка, вона робила все, щоб відповідати статусу дружини султана. До кінця свого життя їй вдалося отримати бажане, адже Хюррем Султан стала наймогутнішою жінкою в імперії.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.