Дружин Назара Задніпровського зі “Скаженого весілля” та “Будиночка на щастя” ми знаємо: як виглядає справжня

Зазвичай ми бачимо Назара Задніпровського у тій чи іншій стрічці, а поряд акторки, що грають його дружин. Та в житті чоловік одружений зовсім з іншою, яка народила йому двох дітей.

“Будиночок на щастя”

У сімейній комедії, яка пережила 5 сезонів, Назару Задніпровському довелося грати з Віталіною Біблів. Вони зображали подружжя Ковальчуків. Оскільки знімання тривали майже 3 роки, то актори хоч і не зразу, але знайшли спільну мову. Тож із часом жодного дискомфорту, перебуваючи поряд, не відчували.

Три серіальні дружини Назара Задніпровського та одна справжня

“Скажене весілля” та “Скажені сусіди”

Тут уже партнеркою актора стала Леся Самаєва. І хоч за сценарієм їм частенько доводилося сваритися між собою, на знімальному майданчику пара створила чудовий дует. Після трьох частин повнометражної стрічки було прийнято рішення знімати серіал із тими ж головними героями. Єдина відмінність – Назару довелося відпустити вуса.

Три серіальні дружини Назара Задніпровського та одна справжня

“Ромео і Джульєтта з Черкас”

Ще один комедійний серіал, в якому Задніпровський виступав у ролі глави родини. На цей раз його дружиною стала Віра Кобзар, яка в “Скаженому весіллі” була в ролі сусідки. Акторському тандему доводиться весь час щось вигадувати, аби відвадити від доньки-красуні настирливого, але безперспективного претендента в зяті – лікаря-проктолога.

Три серіальні дружини Назара Задніпровського та одна справжня

Реальна дружина

Насправді ж Назар Задніпровський безмежно кохає свою дружину Ірину, яка подарувала йому двох дітей – Михайлика та Юлію. Свій вибір чоловік зробив, коли лежав у лікарні з цукровим діабетом, а дівчина одна-єдина прийшла його провідувати, ще й бульйончику смачного принесла.

Три серіальні дружини Назара Задніпровського та одна справжня

Постійно знімаючись, Назар не помітив, як його старший син переріс його у зрості й став носити взуття 46-го розміру. Тепер намагається надолужити спілкування з меншою донею.

Популярне

Схожі статті

Костянтин Грубич розповів про непрості стосунки з Данилко: чому Андрій плакав та просив у нього вибачення

Костянтин Грубич, відомий український телеведучий, нещодавно дав інтерв'ю, в якому розповів про свої складні стосунки з артистом Андрієм Данилком, відомим за образом Вєрки Сердючки.

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!