Як склалася доля і чим займається переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов: за ним стежить Оля Сумська

Дізнайтеся, як склалася доля Хаяла Алекперова, ясновидця, який став переможцем двох сезонів "Битви екстрасенсів". Чим нині займається відомий екстрасенс?

Переможець двох сезонів українського телешоу “Битва екстрасенсів”, ясновидець Хаял Алекперов неодноразово дивував публіку своїми екстрасенсорними здібностями. Попри те, що чоловік за походженням азербайджанець, велику популярність він здобув саме в Україні.

Отож, з відкритих джерел відомо, що Хаял Алекперов народився у 1979 році в Гянджі, другому за величиною місті в Азербайджані. Батько екстрасенса за освітою фізик, а мати — викладач математики.

Юний Хаял пішов стопами свого батька та вступив до військового училища, а після навчання залишився на службі. Однак через неприємну ситуацію він покинув військову кар’єру і вступив до одного з навчальних закладів, де здобув спеціальність у галузі релігієзнавства.

Як склалася доля Хаяла Алекперова
Як склалася доля Хаяла Алекперова

Вперше ясновидець з’явився на телебаченні, взявши участь у проєкті “Ekstra hiss” (азербайджанський аналог “Битви екстрасенсів”), де боровся за звання найкращого екстрасенса. На цьому телешоу Хаял дійшов до фіналу, але не зміг перемогти через хворобу, яку переніс перед зйомками.

Згодом свої екстрасенсорні здібності Хаял Алекперов продемонстрував в українському містичному проєкті. Ставши переможцем “Битви екстрасенсів” і одним з експертів шоу “Слідство ведуть екстрасенси”, він отримав місце в журі та не зупинився на досягнутому.

Сьогодні Хаял проживає у Києві, займається волонтерством і підтримує українських захисників. Його часто запрошують як експерта на телешоу, а також він проводить приватні практики як екстрасенс, дає астрологічні прогнози та проводить вебінари. На сторінці в соціальній мережі Хаяла налічується понад 50 тисяч підписників. До слова, за знаменитістю стежить відома українська акторка Ольга Сумська.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.