facebook

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Вікторія Варлей

Дівчину ви пам’ятаєте за 12 сезоном “Холостяка”. Вікторія відразу заявила, що мала стосунки з відомим актором і поділилася подробицями. Річ у тім, що Варлей та Цимбалюк познайомилися, коли чоловік перебував у шлюбі.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Його обраницею була однокурсниця Ангеліна. Віка теж мала бойфренда. Та коли знімали “Суперкопів”, Цимбалюк побачив Вікторію і втратив голову. Під час відзначання екватора знімань серіалу, всі трішки випили вина. Тож парочка спочатку почала танцювати, а потім і цілуватися.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Варлей хвалилася в інтерв’ю, що актор покинув дружину й пішов до неї. Вона, до речі, не знала про існування дружини, бо Тарас ніколи про це не говорив. Вони не сварилися й не з’ясовували стосунків. Просто в якийсь момент втямили, що їм не потрібно бути разом.

Світлана Готочкіна

Рестораторка, яку Тарас Цимбалюк просто обожнює, виявляється, теж робила спробу захомутати “Холостяка”. Сталося це ще в 4 сезоні. Світлана навіть устигла поспілкуватися з Костянтином Євтушенком та покинула шоу в першому ж епізоді.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Після розлучення Цимбалюка з Тіною Антоненко, актор довго тримав інтригу, хто наступниця візажистки. Спочатку лише робив натяки на стосунки – філіжанка кави, яку тримає жіноча рука, обійми та прогулянки з незнайомкою, обличчя якої не видно.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Лише згодом Тарас представив широкому загалу кохану білявку та сповістив її ім’я. Пара не поспішає обмінюватися обручками. Просто насолоджуються один одним та викладають у мережу свої щасливі світлини.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.