Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Вікторія Варлей

Дівчину ви пам’ятаєте за 12 сезоном “Холостяка”. Вікторія відразу заявила, що мала стосунки з відомим актором і поділилася подробицями. Річ у тім, що Варлей та Цимбалюк познайомилися, коли чоловік перебував у шлюбі.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Його обраницею була однокурсниця Ангеліна. Віка теж мала бойфренда. Та коли знімали “Суперкопів”, Цимбалюк побачив Вікторію і втратив голову. Під час відзначання екватора знімань серіалу, всі трішки випили вина. Тож парочка спочатку почала танцювати, а потім і цілуватися.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Варлей хвалилася в інтерв’ю, що актор покинув дружину й пішов до неї. Вона, до речі, не знала про існування дружини, бо Тарас ніколи про це не говорив. Вони не сварилися й не з’ясовували стосунків. Просто в якийсь момент втямили, що їм не потрібно бути разом.

Світлана Готочкіна

Рестораторка, яку Тарас Цимбалюк просто обожнює, виявляється, теж робила спробу захомутати “Холостяка”. Сталося це ще в 4 сезоні. Світлана навіть устигла поспілкуватися з Костянтином Євтушенком та покинула шоу в першому ж епізоді.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Після розлучення Цимбалюка з Тіною Антоненко, актор довго тримав інтригу, хто наступниця візажистки. Спочатку лише робив натяки на стосунки – філіжанка кави, яку тримає жіноча рука, обійми та прогулянки з незнайомкою, обличчя якої не видно.

Дівчата Тараса Цимбалюка брали участь у шоу Холостяк

Лише згодом Тарас представив широкому загалу кохану білявку та сповістив її ім’я. Пара не поспішає обмінюватися обручками. Просто насолоджуються один одним та викладають у мережу свої щасливі світлини.

Популярне

Схожі статті

Десерт від свекрухи на пенсії: це найкращий абрикосовий пиріг, який я тільки куштувала. Неймовірно смачний

Рецепт приготування смачного десерту – абрикосового пирога, ідеальний вибір для вечері з чаєм. Його дуже просто та швидко приготувати, вам не доведеться стояти на кухні півдня.

Їм по 2 штуки на сніданок і жир тане на очах: мої рецепти-фаворити для смачного схуднення “на яйцях”

Багато жінок практикують яєчно-цитрусову дієту, під час якої організм наповнюється білками та вітамінами. Та якщо часу на це немає, просто влаштовуйте дієтичні яєчні сніданки.

Як з бочки! Рецепт найсмачніших квашених огірків на зиму, як вчила моя бабуся: зберігаю в квартирі весь рік

Смачні і хрумкі квашені огірочки, які будуть за смаком як бочкові, дуже просто приготувати вдома. До вашої уваги вдалий рецепт заготовки огірків на зиму.