facebook

Григорій Решетнік заявив про спроби жінок потрапити в “Холостяк 13” поза кастингом: “Відстежували на вулиці”

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік не встигає відбиватися від дівчат, які мріють стати учасницями 13 сезону. Особливо нахабні телефонують та перестрівають просто на вулиці.

Майбутній сезон шоу “Холостяк”, де незмінним ведучим є Григорій Решетнік, відрізняється від попередніх 12 тим, що головного героя оголосили завчасно. Не побоявся числа 13 Олександр Терен Будько, оскільки народився саме в чортову дюжину. Та й анонс нових знімань відбувся 13 травня.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Шалена кількість дівчат надіслала заявки на канал СТБ. Особливо нахабні не залишили увагою ані телеведучого, ані знімальну групу. Григорій розповів у своєму Інстаграм-акаунті, що дівчата писали в директ, діяли через знайомих, телефонували йому особисто, перепиняли на вулиці, аби тільки втрапити в проєкт. Такі ж атаки відбувалися й на всіх учасників знімального процесу. Решетнік зауважив:

“Це було справжнє полювання фанатів! Але на “Холостяку” правила кастингу однакові для всіх”.

Тим часом коло учасниць уже окреслено. З півтори тисячі анкет чесно було визначено найкращих претенденток, й вони активно готуються до Першої вечірки. Тепер досаждають телеведучому питаннями, що любить Сашко і як до нього краще підступитися.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Але Григорій суворо дотримується правил й ані пари з вуст. Ті, кому не вдалося вплинути на принципового ведучого, стали робити заклики в мережі, що Решетніка вже на часі замінити іншим чоловіком.

Як проходив кастинг на шоу Холостяк 13

Терен теж не пасе задніх. Опановує танці, їзду на мотоциклі. Решетнік не виключає можливості, що Холостяк спуститься до своїх потенційних обраниць на парашуті. Тож із нетерпінням очікуватимемо осені, а з нею нової казки про кохання.

Популярне

Схожі статті

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.