Оля Полякова викликала неоднозначну реакцію своїм новим шоу: у чоловіків на все про все є 40 хвилин (Відео)

Нове шоу, ведучою якого стала Оля Полякова, викликало неоднозначну реакцію у соціальних мережах. Коментарі користувачів варіювалися від "Чудово!" до "Зараз не час знімати такі нісенітниці".

1 серпня на YouTube виходить вже другий випуск шоу “Польова кухня”. Головні герої програми – українські військові, які відпочиваючи від реальних битв беруть участь у кулінарних баталіях.

Нове кулінарне шоу з Олею Поляковою

Ведуча програми Оля Полякова регулярно ділиться тим, що відбувається за лаштунками шоу на своїй сторінці в Instagram. Співачка вже розповіла кілька зворушливих історій про захисників. Наприклад, один із героїв шоу. сидячи в окопі, повертав собі частинку мирного життя, коли пив солодку газовану воду. І коли на знімальному майданчику йому потрібно було зосередитись на процесі, “Фанта” теж приходила на допомогу.

Полякова разом зі знімальною групою приїздить на гостини до різних військових частин. Саме тому кухня називається “польовою”.

Нове шоу Олі Полякової викликало неоднозначну реакцію
Нове шоу Олі Полякової викликало неоднозначну реакцію

Згідно з сюжетом шоу, дві групи військових змагаються у кулінарній майстерності. Протягом 40 хвилин вони мають приготувати страву з наявних продуктів. Поки одні військові готують, інші знайомлять глядачів зі своїм побутом, розповідають історії з власного досвіду.

Метою “Польової кухні” є відволікти героїв від думок про бойове життя і хоча б тимчасово повернути їх до життя мирного, розважити та підняти настрій героям програми та побратимам, які впізнають їх під час перегляду.

Нове шоу Олі Полякової викликало неоднозначну реакцію
Нове шоу Олі Полякової викликало неоднозначну реакцію

Загалом формат шоу дає можливість по-іншому поглянути на захисників та робить внесок у формування позитивного образу українських військових. Утім, програма викликала неоднозначну реакцію в мережі.

Реакція на “Польову кухню” у соцмережах

Вихід нової програми викликав позитивну реакцію лише в частини українців. Деякі користувачі соцмереж розкритикували шоу, назвавши його “невчасним”.

У коментарях під анонсом нового випуску польової кухні є як схвальні відгуки (“Чудово”, “Чекаю з нетерпінням”, “Так цікаво розповідаєте, аж їсти захотілось”), так і критика (“Не війна, а маски-шоу”, “Зараз не час знімати такі нісенітниці”).

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.