“Не спали з Сашком всю ніч”: Маша Єфросиніна розповіла, що у 45 років допомагає їй відновлювати сили

Чергова безсонна ніч не завадила Маші Єфросиніній записати нову серію "Квитка на Марс". Дізнайтесь, хто став героєм свіжого випуску програми.

Кількагодинні повітряні тривоги вночі вже стали майже звичною справою для киян. Хтось постійно спускається у сховище, а хтось вже навіть не реагує на попередження. Якщо говорити про українських зірок, то це також змінило їхнє повсякденне життя та внесло корективи в робочі процеси. Частина вже навіть обладнала студії звукозапису та знімальні майданчики у сховищах.

Маша Єфросиніна належить до переліку тих киян, які продовжують реагувати на тривоги і, за потреби, спускатися у сховище. Робить ведуча це не лише задля власної безпеки, а й задля безпеки дітей.

Напередодні зйомок чергового епізоду шоу “Квиток на Марс” Маша разом з 9-річним сином Олександром не спала всю ніч. Утім, безсонні ночі не стали на заваді роботі ведучої і, попри втому і те, що очі “просто злипалися”, Єфросиніна зібралась і відпрацювала на знімальному майданчику так, що ніхто б не повірив у те, що вона більш ніж добу не спала.

Маша Єфросиніна розповіла, як відновити сили після ночі без сну
Маша Єфросиніна розповіла, як відновити сили після ночі без сну

До того ж, після безсонної ночі ведуча зняла відразу три серії шоу поспіль.

Зібратися зранку Маші допомагає чашка натурального японського чаю на рослинному молоці, а ще — самоорганізація і злагоджена робота команди на знімальному майданчику. Саме тому Єфросиніна виклала в Instagram публікацію зі словами вдячності для своїх помічників, операторів, гримера, сценариста та інших членів команди.

За словами Маші, саме люди її “підживлюють” енергією, дають надію на майбутнє і впевненість у тому, що все обов’язково буде добре. Якщо поряд саме ті люди, ви можете рухатися далі, просто “жити і рухати цей світ”.

Героєм чергового епізоду “Квитка на Марс” став шоумен та громадський діяч Сергій Притула, який колись був співведучим Маші на Новому каналі. Крім того, Єфросиніна записала інтерв’ю з коміком Феліксом Редькою.

Маша Єфросиніна розповіла, як відновити сили після ночі без сну
Маша Єфросиніна розповіла, як відновити сили після ночі без сну

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.