facebook

Ми могли ніколи не побачити Султана Сулеймана: яке одне рішення 54-річного Халіта Ергенча змінило його життя

Відомий турецький актор Халіт Ергенч міг би й ніколи не стати актором. Як виявилось, майбутня зірка екранів у юнацтві хотів стати представником іншої професії.

Халіт Ергенч, відомий турецький актор, здобув популярність серед українських фанатів після прем’єри телесеріалу “Величне століття”. Відтоді знаменитість не втрачає слави, а тільки набуває все більшу. Втім, актор міг би й не стати представником цієї професії.

Ким хотів бути Халіт Ергенч

Біографія відомого турецького актора приховує багато цікавих фактів. Так, наприклад, у шкільні роки знаменитість був справжнім романтиком. Халіт Ергенч цікавився мореплавством і в один день навіть сам мріяв зробити крок на палубу корабля.

Саме тому після завершення школи знаменитий актор прийняв рішення навчатись у морському інституті. Халіт Ергенч вступив до навчального закладу, але протримався там недовго. Юнацькі романтичні мрії про море та океан зіткнулись із реальністю.

Зірка Величного століття Халіт Ергенч насправді хотів стати не актором, а моряком
Зірка Величного століття Халіт Ергенч насправді хотів стати не актором, а моряком

Юнакові довелось вчити багато технічної інформації – як правильно поводитись на кораблі, з чого він складається та як ним керувати. Така наука стала викликом для знаменитості, тому він усвідомив, що ця професія йому не підходить.

Після цього відомий турецький актор вступив до інституту мистецтв. Вивчаючи мистецтво та знайомлячись із творчістю ближче, Халіт Ергенч усвідомив, що його тягне саме до цієї сфери. Так знаменитість і зрозумів, що хоче бути актором.

Зірка Величного століття Халіт Ергенч насправді хотів стати не актором, а моряком
Зірка Величного століття Халіт Ергенч насправді хотів стати не актором, а моряком

Саме завдяки такому повороту долі Халіт Ергенч почав кар’єру, яка зробила його всесвітньо популярним. Спершу він грав маленькі епізодичні ролі, але вже зовсім скоро почав з’являтись у серйозніших картинах, до якої належить і “Величне століття”.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?