Голлівудські красені їм не конкуренти! Ці 5 українських акторів досі зводять з розуму мільйони жінок

Тисячі зірок захоплюють українців зі всього світу, але ці чоловіки-красені підкорили не лише українців, актори, які вважається тим самим "топом", що захоплюють жінок.

Станіслав Боклан

Український актор, що став відомий завдяки яскравим ролям, усміхнений дідусь був у “поважних” ролях та навіть приємного старенького дідуся, який так полюбився українцям. Популярні фільми, де взяв участь Боклан – “Папік”, “Поводир”, “Слуга народу”, “Центральна лікарня”.

Тарас Цимбалюк

Українській актор, що дуже багато років не втрачає своєї популярності. Зараз він активно підтримує волонтерство та намагається всіма силами якомога більше підтримати захисників, постійно бере участь в аукціонах. У 2019 році актор знявся в історичній стрічці “Чорний ворон”, що привернула до себе немаленьку увагу. Також Тарас доєднався до зйомок фільму “Жіночий лікар. Нове життя” й тепер не зникає з екранів українського телебачення.

Сергій Стрельніков

Актор, який на думку жінок, один із найкрасивіших українців, що захоплює подих глядачів. Український актор театру і кіно тривалий час після навчання та закінчення вищого навчального закладу грав лише невеликі ролі, але з часом почав все більше з’являтися на екранах – минулої восени разом із ним вийшов детектив “Коло омани”, де чоловік зіграв головну роль.

Українські актори-красені, які стали найпопулярнішими серед жінок
Українські актори-красені, які стали найпопулярнішими серед жінок

Андрій Ісаєнко

Український заслужений артист, який вже має немаленький досвід у творчій сфері – він почав свою кар’єру ще у далекому 2009 році. Андрій увійшов до найпопулярніших акторів кіно. Він бере активно участь у виставах й зйомках у кіно. Він був у тих самих “Кіборгах” та у американсько-українському фільмі “Захар Беркут”. Також чоловіка можна побачити у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”.

Олександр Попов

Чоловік не лише актор, а й телеведучий. Перший час після отримання освіти, чоловік брав участь у зйомках рекламних роликів, і першу свою роль отримав не одразу, лише через деякий час. Українські жінки полюбляють Олександра за його ролі у мелодрамах. Він бере участь у зйомці серіалу “Польовий шпиталь”. Тим часом залишається телеведучим на каналі 1+1 та веде ранкові програми.

Українські актори-красені, які стали найпопулярнішими серед жінок
Українські актори-красені, які стали найпопулярнішими серед жінок

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.