facebook

Гріша Решетнік вбрався у костюм нареченого і взяв великий букет квітів: дивуюся – кому робитиме пропозицію

Побачивши Григорія Решетніка при повному параді, прихильники телеведучого ані хвильки не сумнівалися, чому він вбрався настільки святково, ще й величезний букет троянд із собою прихопив.

Гріша Решетнік виклав в Інстаграм-акаунт купу світлин, де позує у строгому чорному костюмі, білосніжній сорочці з краваткою-метеликом. У руках у високооплачуваного телеведучого величезний букет квітів, а з кишені піджака несміливо визирає принадливо складена біла хустинка.

Ну, справжнісінький тобі наречений! Так могли б подумати ті, хто не в курсі особистого життя Решетніка. Але підписники чудово знають, що Григорій живе у щасливому шлюбі з Христиною.

Григорій Решетнік перетворився на нареченого

Подружжя має трьох синів, старшому з яких 11 років, а меншому лише 3 рочки. Тож ні про яке весілля шоумена не може бути й мови. Але ж Решетнік загадково зауважив, натякнувши на п’ятницю:

“Завтра будуть довгоочікувані новини для вас. Як думаєте, які?”

На жаль, інтриги не вийшло. Більшість підписників Інсти знаменитого чоловіка безпомилково визначила: Гріша оголосить дату виходу в ефір першого епізоду довгоочікуваного шоу “Холостяк 13”.

Григорій Решетнік перетворився на нареченого

Так і вийшло. Наступного дня Григорій зустрівся з головним героєм романтичного проєкту Олександром Тереном Будьком за стійкою бара, де разом й оголосили новину: найрейтинговіший проєкт на каналі СТБ стартує в п’ятницю, 1 листопада.

Ще ніколи шоу “Холостяк” не піарили настільки сильно, як цього разу. Навіть ім’я головного героя оголосили задовго до початку знімань. Щоправда, блогер Богдан Беспалов додав ложку дьогтю в бочку меду.

Розповів, що Терен погано тримається на знімальному майданчику й весь час дослухається до підказок у навушник. Та тим цікавіше бути поглянути на все власними очима й дійти відповідних висновків, чи вдалося телеканалу патріотично-любовне шоу.

Популярне

Схожі статті

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Готується швидко, а з’їдається миттєво: цей рецепт домашнього плавленого сиру вважаю найкращим

Плавлений сир зовсім не обов'язково купувати у магазині. Намастити бутерброди можна й продуктом, зробленим власноруч. Для цього треба взяти яйце, кисломолочний сир та трішки масла.