Доля “Інтернів “: як змінилися головні актори серіалу після завершення зйомок?

Актори серіалу Інтерни зовсім недавно побачилися на дні народження Івана Охлобистіна. Їм не вдалося уникнути камер журналістів.

Андрій Биков

Іван Охлобистін тоді і зараз
Іван Охлобистін тоді і зараз

Нещодавно Охлобистіну, він же Андрій Биков, виповнилося 53 роки. Зараз він актор, священнослужитель і драматург. Свій день Биков-Охлобистін зазначив з близькими друзями і колегами по цеху.

Варя Черноус

Христина Асмус тоді і зараз
Христина Асмус тоді і зараз

Христина Асмус розлучилася зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим. Як заявила Христина жартома – так як багато зірок зараз розлучаються, є шанс потрапити в тренди. Але при цьому вони з колишнім чоловіком зберегли теплі відносини і виховують доньку Анастасію. Творча робота кипить – Христина Асмус знялася в голому сцені в фільмі “Текст”, що викликало резонанс і масу обговорень. Крім “Тексту ” за плечима Христини робота в серіалах і театрі.

Ботанік Левін

Дмитро Шаракоіс зараз і тоді
Дмитро Шаракоіс зараз і тоді

Дмитро Шаракоіс (Борис Левін) переїхав жити до Англії. Зараз він працює офіціантом, до цього навіть був працівником на будівництві. Як зазначає Шаракоіс, багато відвідувачів закладу, де він працює, дізнаються і просять зробити Селфі.

Медсестра Люба

Світлана Пермякова тоді і зараз
Світлана Пермякова тоді і зараз

Світлана Пермякова не так давно народила дочку. Батько дитини – Максим Скрябін, молодше Світлани на 19 років. Крім того, що Світлана прекрасна мати, актриса відкрила дитячу студію акторства.

Гліб Романенко

Ілля Глинников тоді і зараз
Ілля Глинников тоді і зараз

Ілля Глинников після Інтернів довгий час ніде не знімався. Після певного проміжку часу Іллю почали кликати в різні фільми, серіали, і навіть реклами. Знявся в комедії “У спорті тільки дівчата” в ролі дівчини. У 2017 році отримав роль в серіалі “Форс-мажор”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.