Не впізнати! Як змінилися герої серіалу «Щасливі разом»

Свого часу цей серіал підкорив серця багатьох телеглядачів.

Серіал «Щасливі разом» радував своїх шанувальників виходом нових серій з 2006 по 2013 рік. За цей час глядачі по-справжньому полюбили головних героїв і акторів, що зіграли ці ролі. Що ж з ними стало через 14 років? Давайте подивимося!

Наталя Бочкарьова (Даша Букіна)

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

40-річну Дашу Букіну зіграла актриса Наталя Бочкарьова, якій на той час було лише 25 років. Актриса настільки добре вжилася у свою роль, що багато шанувальників довгий час вважали її дорослішою, ніж вона є насправді. Зараз Наталя знімається в фільмах і серіалах, також грає в театрі, але образ рудої ледарки закріпився за нею назавжди.

Віктор Логінов (Гена Букін)

Віктор Логінов
Віктор Логінов

Віктор Логінов, якому зараз 44 роки знімається в різних телевізійних проектах і успішно освоїв роль ведучого. Наприклад, з 2007 по 2013 рік він вів шоу “Інтуїція” на ТНТ, а також став обличчям передачі “Чемпіонат анекдотів”. Актор був одружений тричі. Кожен шлюб закінчувався розлученням. Зараз у Віктора 5 дітей: дочка і 4 сина.

Дар’я Сагалова (Світлана Букіна)

Дар'я Сагалова
Дар’я Сагалова

Після закінчення серіалу Дарина зіграла ще кілька ролей у фільмах і серіалах, виграла шоу “Танці з зірками” і “Інтуїція”, де отримала приз в мільйон рублів. Велику частину часу актриса приділяє танцям, якими займається ще з раннього дитинства. Зараз Дарина має свою школу хореографії і виховує 3 дітей.

Олександр Якін (Рома Букін)

Олександр Якін
Олександр Якін

Актор почав зніматися в ситкомі, будучи учнем 11 класу, через що він запізнився з вступом до ВНЗ на рік. Але як показав час – це було не дарма. Після закінчення серіалу Олександр побудував успішну кар’єру, зігравши в популярних телевізійних проектах «Вісімдесяті» та «Фізрук». У 2016 році Олександр одружився на своїй колезі Ганні Зайцевій.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.