Папік повертається: Студія Квартал-95 запустила зйомки другого сезону улюбленого серіалу – Боклан постарів, Петрожіцкая цвіте і пахне

В Одесі почався веселий бардак - туди приїхала знімальна група Кварталу-95 і багато відомих акторів. Деякі з них помітно змінилися.

Студія Квартал 95 на своїй офіційній сторінці в Інстаграм повідомила про запуск другого сезону багатосерійного фільму “Папік “, який отримав звання кращого серіалу в 2019 року.

"Папік", другий сезон
“Папік”, другий сезон

Що буде новенького?

Режисер Андрій Яковлєв за традицією урочисто розбив тарілку і пообіцяв бомбические пригоди в нових серіях.

Редіссер Андрій Яковлєв
Режисер Андрій Яковлєв
Режисер Андрій Яковлєв розбиває традиційну тарілку
Режисер Андрій Яковлєв розбиває традиційну тарілку

Він трохи відкрив таємницю, що буде відбуватися на екрані: Дід вийде з в’язниці і спробує почати життя заново. У Лізи з Ельдаром настануть складні часи. Дівчина з Дідом знову намутять такого! ..

Стас Боклан та Дар'я Петрожіцкая
Стас Боклан та Дар’я Петрожицька

Крім головних героїв у виконанні Станіслава Боклана, Дар’ї Петрожицкой і Ельдара Кабирова, в серіалі знімуться і нові обличчя – Дмитро Суржиков, Анна Кошмал, Олексій Титаренко.

Як помітили шанувальники, Стас Боклан помітно змарнів, постарів. Сам він сказав, що готувався до ролі, а “з в’язниці в квітучому вигляді не виходять “.

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Дарина Петрожицька, навпаки, виглядає приголомшливо. Дівчина нещодавно в передачі “Зірковий шлях ” розповіла про всім про невдалий шлюб і жалі про розлучення, про відносини з чоловіками і про те, що зараз її серце вільне, тому вона з головою порине в роботу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.