Померлі герої серіалу «Солдати»: хто більше не з’явиться на екрані

Серіал «Солдати» вперше вийшов на екрани в 2004 році і радував телеглядачів довгих 16 сезонів.

Для багатьох акторів цей серіал став початком зіркової кар’єри. На жаль, не у всіх артистів доля склалася вдало. Багато хто не дожили до нашого часу. Про них сьогодні і поговоримо.

Андрій Мальцев

Андрій Мальцев
Андрій Мальцев

Відомий актор Андрій Мальцев помер на 43-му році життя. Причиною смерті стала бійка, в якій Мальцеву завдали травми несумісні з життям. У серіалі «Солдати» актор запам’ятався роллю прапорщика Капітанова, який з’явився в 13-му сезоні.

Валерій Прохоров

Валерий Прохоров
Валерій Прохоров

Талановитий актор помер в 2008 році. Причиною смерті стало онкологічне захворювання, яке Валерій приховував навіть від рідних. У серіалі Прохоров зіграв Федора Кузьмича, дядю Кузьми Соколова.

Микита Ємшанов

Микита Ємшанов
Микита Ємшанов

Молодий актор зіграв у першому сезоні «Солдатів». У 2011 році Микита потрапив у страшне ДТП, яке забрало не тільки його життя, а й життя його нареченої. Акторові на той момент було 28 років.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський
Володимир Турчинський

Турчинський зіграв прапорщика Романа Борового. Володимир був не тільки актором, але і спортсменом. Він виступав на «гладіаторських боях» під псевдонімом Динаміт. У 2009 році актор несподівано помер, а причину смерті довго не називали. Через деякий час оголосили, що артист помер через інфаркт міокарда. Турчинського на момент смерті було 46 років.

Олексій Булдаков

Олексій Булдаков
Олексій Булдаков

Булдаков зіграв генерала Іволгіна в 15 сезоні серіалу. У 2019 актор відпочивав в Монголії, і там же помер. Причиною смерті стала тромбоемболія. Артист ліг спати і не прокинувся.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!